Saippuat

29 Tuotetta

Kun iho alkaa oireilemaan, ensimmäinen reaktio on usein monenlaisten rasvojen ja voiteiden hankkiminen. Kuiva, kutiava ja punottava iho saattaa kuitenkin viestiä vääränlaisen saippuan tai puhdistusaineen käytöstä.

Aidot luonnonkosmetiikan saippuat eivät sisällä sulfaatteja, keinotekoisia säilöntäaineita tai muita ihoa kuivattavia ja mahdollisesti ärsyttäviä synteettisiä ainesosia, vaan ne puhdistavat ihon hellävaraisesti ja samaan aikaan ihoa hoitaen. Kun löydät oman ihosi tarpeeseen vastaavan saippuan, saatat huomata rasvaamisen tarpeen vähentyneen tai jopa loppuneen kokonaan!

  • Näkymä

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna