Kainaloille

7 Tuotetta

Luonnonkosmetiikan deodorantit pitävät kehosi raikkaana aktiivisen päivän aikana luonnollisesti ja ihoa ärsyttämättä. Deodorantit eivät sisällä alumiinia tai alkoholia, vaan ne ovat turvallisia käyttää myös herkkäihoisille. Tuoksuyliherkille löytyy omat täysin tuoksuttomat versionsa. Oletko koskaan kokeillut voidedeodoranttia? Sen käyttöön ei tarvita vippaskonsteja - levitä vain puhtain käsin herneen kokoinen määrä voidetta pestylle iholle!

Deodorantin pariksi kannattaa valita suolasaippua, sillä suola vähentää pahaa hajua aiheuttavien bakteerien määrää ja hoitaa herkkää ihoa.

  • Näkymä

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna