Kainaloille

9 Tuotetta

Luonnonkosmetiikan deodorantit pitävät kehosi raikkaana aktiivisen päivän aikana luonnollisesti ja ihoa ärsyttämättä. Deodorantit eivät sisällä alumiinia tai alkoholia, vaan ne ovat turvallisia käyttää myös herkkäihoisille. Tuoksuyliherkille löytyy omat täysin tuoksuttomat versionsa. Oletko koskaan kokeillut voidedeodoranttia? Sen käyttöön ei tarvita vippaskonsteja - levitä vain puhtain käsin herneen kokoinen määrä voidetta pestylle iholle!

Deodorantin parikai kannattaa valita suolasaippua, sillä suola vähentää pahaa hajua aiheuttavien bakteerien määrää ja hoitaa herkkää ihoa.

  • Näkymä
-5.45%
Villipuro: Soodadeodorantti KAIRA
15,60 € 16,50 €
-10.3%
Villipuro: Soodadeodorantti tuoksuton TUULI
14,80 € 16,50 €
-5.45%
Villipuro: Soodadeodorantti NIITTY
15,60 € 16,50 €
-25%
Granaattiomena deovoide, 60 g
Granaattiomena deovoide, 60 g
10,46 € 13,94 €
22,95 €

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi