Hiuksille

16 Tuotetta

Luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet

Kutiaako hiuspohja tai haluaisitko pidentää hiustenpesuväliä? Aidot luonnonkosmetiikan shampoot, hiushuuhteet ja muut hiustenhoitotuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeenejä tai muitakaan synteettisiä ja ihoa helposti ärsyttäviä ainesosia.

Jos olet kokeilemassa palashampoota ensimmäistä kertaa, muista että hiuspohjalla saattaa kestää jonkin aikaa tottua olemaan ilman synteettisiä ainesosia. Ole siis kärsivällinen ja pese tarvittaessa alkuviikkoina hiukset kerralla pariinkin kertaan, tai pese ne välillä soodapesulla (2 dl haaleaa vettä + 2 rkl ruokasoodaa). Palashampoon kaveriksi kannattaa valita ainakin kerran viikossa hiushuuhde, joka mm. neutraloi hiuspohjan, poistaa shampoojäämät ja sulkee hiussuomun. Kysy meiltä lisää vinkkejä ekologiseen hiustenhoitoon!


Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna