Hiuksille

16 Tuotetta

Luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet

Kutiaako hiuspohja tai haluaisitko pidentää hiustenpesuväliä? Aidot luonnonkosmetiikan shampoot, hiushuuhteet ja muut hiustenhoitotuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeenejä tai muitakaan synteettisiä ja ihoa helposti ärsyttäviä ainesosia.

Jos olet kokeilemassa palashampoota ensimmäistä kertaa, muista että hiuspohjalla saattaa kestää hetken aikaa tottua olemaan ilman synteettisiä ainesosia. Ole siis kärsivällinen ja pese tarvittaessa alkuviikkoina hiukset vielä silloin tällöin tarvittaessa entisellä shampoolla. Palashampoon kaveriksi kannattaa valita ainakin kerran viikossa hiushuuhde, joka mm. neutraloi hiuspohjan, poistaa shampoojäämät ja sulkee hiussuomun. Kysy meiltä lisää vinkkejä ekologiseen hiustenhoitoon!


  • Näkymä

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi