LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti

Ruusu ja Rosmariini
LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti
LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti LAHJASETTI: Kylpypommit (2 pkt) + kortti

Hemmottelulahja ystävälle

12,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 6 kpl

Kylpypommit (2 pkt)

Hemmottele ystävää sydämellisillä kylpypommeilla, jotka hurmaavat tuoksullaan! Ruusun ja Rosmariinin käsintehtyjen kylpypommien hurmaavat tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä ja kuivatuista yrteistä. Mukavasti poreilevat kylpypommit hoitavat ja pehmentävät ihoa luonnollisilla ainesosilla. Jalkakylpyyn riittä 1 kylpypommi ja kokovartalokylpyyn 4 kpl. (Settiin kuuluu 2 pakkausta kylpypommeja, eli yhteensä 8 pommia.)

Lahjasetin kruunaa ihastuttava ekologinen kortti, jonka on suunnitellut turkulainen kuvittaja Heidi Häyry. Neliön muotoinen kortti on painettu Turussa valkaisemattomalle kartongille.

Halutessasi lähetämme setin paketoituna suoraan ystävälle haluamallasi tekstillä, jonka voit kirjoittaa kassalla.

Toimituskulut alkaen 3,90 €.


AINESOSAT:

Ruusu-bergamotti: 
Sodium bicarbonate (ruokasooda), Citric acid (sitruunahappo), Olea europea (oliiviöljy), Magnesium sulfate, Aqua (vesi), Rosa centifolia dilute in vitis vinifera (ruusuabsoluutti viinirypäleensiemenöljyssä), Citrus aurantium bergamia (bergamotin eteerinen öljy), Beta vulgaris (punajuurijauhe)

Rosmariini-appelsiini:
Sodium bicarbonate (ruokasooda), Citric acid (sitruunahappo), Magnesium sulfate, Olea europea (oliiviöljy), Aqua (vesi), Rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), Citrus aurantium dulcis peel (appelsiinin eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis powder (kuivattu rosmariini)

Laventeli:
Sodium bicarbonate (ruokasooda), Citric acid (sitruunahappo), Magnesium sulfate, Olea europea (oliiviöljy), Aqua (vesi), Lavandula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), Lavandula angustifolia flower (laventelin kukinto)

Piparminttu:
Sodium bicarbonate (ruokasooda), citric acid (sitruunahappo), olea europea (oliiviöljy), magnesium sulfate (epsom-suola), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinen öljy), urtica dioica powder (nokkosjauhe)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi