Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl

Tuttimaakari
Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl
Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl Tuttimaakari kestoyöside, 1 kpl

Kotimaisen Tuttimaakarin käsintehty kestoyöside

8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuttimaakari: Kestoyöside 

on pestäväksi ja uudelleen käytettäväksi tarkoitettu kuukautissuoja. Se on päiväsidettä pidempi ja runsaampaan vuotoon tarkoitettu. Tuttimaakarin kestoside on ulkomateriaaleiltaan pehmeää puuvillaflanellia, joten sitä on miellyttävä käyttää.

 Imevä osa on ommeltu joka puolelta kiinni tukikankaaseen, jolloin se pysyy paikoillaan hyvin pesujen aikana. Flanellinen taustapuoli auttaa siteen paikoilleen pysymisessä käytön aikana.

Huom! Toimitus aikaisintaan vk 16 lopulla!

Ominaisuudet:

  • Pituus n. 27 cm
  • Normaaliin / runsaaseen vuotoon
  • Alapuoli valkoista flanellia ja ihoa vasten kuviollinen flanelli, sisällä kosteussulku sekä imukerroksena bambua ja puuvillaflanellia
  • Kätevä kam-neppikiinnitys

Pesuohje:

  • Suositellaan huuhtelua kylmälllä vedellä ennen pesua
  • Konepesu 40 - 60 asteessa (pestävä samanväristen kanssa)
  • Kuosittelu kosteana
  • Ei rumpukuivausta

Valmistettu käsityönä Suomessa. 


Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi