Tuttimaakari: Kestorätti, 1 kpl. Eri kuoseja.

Tuttimaakari
Tuttimaakari: Kestorätti, 1 kpl. Eri kuoseja.
Tuttimaakari: Kestorätti, 1 kpl. Eri kuoseja. Tuttimaakari: Kestorätti, 1 kpl. Eri kuoseja. Tuttimaakari: Kestorätti, 1 kpl. Eri kuoseja.

Kotimaisen Tuttimaakarin käsintehdyt kestorätit piristävät keittiötä ja säästävät luontoa

4,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuttimaakari: Kestorätti

Tiskirätti on yksi kodin ahkerimmassa käytössä olevista tekstiileistä. Kertakäyttöisiä rättejä kuluu vuodessa valtava määrä, eikä niitä useimmiten tee edes mieli pitää kätevästi esillä.
Heitä hyvästit kertakäyttöisille tiskiräteille ja piristä keittiötäsi kestävillä ja kauniilla Tuttimaakarin kestoräteillä. Näitä on ilo käyttää ja näyttää!

Ominaisuudet:

  • Koko n. 25 x 25 cm
  • Materiaalina värikäs puuvillatrikoo (95 % puuvilla, 5 % elastaani). Toinen puoli valkoinen bambujoustofrotee (82 % bambuviskoosi, 18 % polyesteri)

Pesuohje:

  • Konepesu 40 - 60 asteessa
  • Ei rumpukuivausta

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna