Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl

Tuttimaakari
Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl
Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl Tuttimaakari kestopäiväside, 1 kpl

Kotimaisen Tuttimaakarin käsintehty kestopäiväside

7,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuttimaakari: Kestopäiväside

 on pestäväksi ja uudelleen käytettäväksi tarkoitettu kuukautissuoja. Tuttimaakarin kestoside on ulkomateriaaleiltaan pehmeää puuvillaflanellia, joten sitä on miellyttävä käyttää. Imevä osa on ommeltu joka puolelta kiinni tukikankaaseen, jolloin se pysyy paikoillaan hyvin pesujen aikana. Flanellinen taustapuoli auttaa siteen paikoilleen pysymisessä käytön aikana.

Ominaisuudet:

  • Pituus n. 24 cm
  • Normaaliin vuotoon
  • Alapuoli valkoista flanellia ja ihoa vasten kuviollinen flanelli, sisällä kosteussulku sekä imukerroksena bambua ja puuvillaflanellia
  • Kätevä kam-neppikiinnitys

Pesuohje:

  • Suositellaan huuhtelua kylmälllä vedellä ennen pesua
  • Konepesu 40 - 60 asteessa (pestävä samanväristen kanssa)
  • Kuosittelu kosteana
  • Ei rumpukuivausta

Valmistettu käsityönä Suomessa.Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna