Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl

Tuttimaakari
Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl
Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl Tuttimaakari kestoarkki, 2 kpl

Kotimaisen Tuttimaakarin käsintehdyt kestoarkit korvaavat talouspaperin

3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuttimaakarin kestoarkki on helppo ja kestävä tapa korvata talouspaperi. Arkkeja voi käyttää myös esim. nenäliinoina, pesulappuina, ihonhoidossa tai minkä tahansa sotkun siivoamisessa. Kestoarkkikangas on pehmeä ja yksinkertainen, joten se kuivuu nopeasti ja imee tehokkaasti.

Kerro kassalla kuositoiveesi!

Ominaisuudet:

  • Koko n. 25 x 25 cm
  • Materiaali 100 % puuvilla

Pesuohje:

  • Konepesu 40-60 asteessa (ensimmäisissä pesuissa kannattaa käyttää värinkerääjää tai pestä samanväristen kanssa)
  • Rumpukuivaus sallittu

Valmistettu käsityönä Suomessa.


Asiakkaidemme kokemuksia kestoarkeista:

Kestotalouspaperit osoittautuivat loistotuotteeksi, vaikka tilasin ne vain tilaukseni täytteeksi. Todella imukykyisiä ja käteviä! Suosittelen!

-Päivi

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna