TARJOUS! Saippuasetti 3 tai 5 kpl

Ruusu ja Rosmariini
TARJOUS! Saippuasetti 3 tai 5 kpl
TARJOUS! Saippuasetti 3 tai 5 kpl

Ruusun ja Rosmariinin palasaippuat käsille, vartalolle ja hiuksille. Alekoodilla 3 kpl 18,65 / 5 kpl 29,35 e

6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 52 kpl

Ruusun ja Rosmariinin herkullisen tuoksuiset palasaippuat tuovat luksusta pesuhetkeen ympäristöä kuormittamatta. Palasaippuat on valmistettu käsin huolella valituista luonnollisista ainesosista, jotka mm. puhdistavat ja hoitavat kehoa ja piristävät mieltä. Saippuoiden ihanat tuoksut tulevat vain aidoista eteerisistä öljyistä.

Täysin sulfaatittomat, väriaineettomat, hajusteettomat ja parabeenittomat saippuat ja palashampoot ovat turvallisia ja hellävaraisia käyttää - kuitenkin ihon ja hiukset puhtaaksi pesten. Nyt saat näitä vegaanisia herkkuja joko kolmen tai viiden saippuan tarjoussettinä. Näistä riittää vaikka ystävänpäivälahjaksi!


Aktivoi 10 % tai 15 % alennus:

  • Klikkaa ostoskoriin 3 tai 5 saippuaa tästä setistä
  • 3 saippuan setissä käytä kassalla -10 % alekoodia: 3SAIPPUAA
  • 5 saippuan setissä käytä kassalla - 15 % alekoodia 5SAIPPUAA


Vaihtoehtoina:

Piparminttu hius- ja vartalosaippua
Erittäin raikas ja piristävä tuoksu. Antiseptisyytensä vuoksi sopii hyvin myös rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle.

Terva hius- ja vartalosaippua
Perinteinen tervasaippua sopii hilseilevälle iholle ja hiuspohjalle

Kahvi-kardemumma hius- ja vartalosaippua
Herkullisen mausteinen saippua normaaleille hiuksille sekä tuuheutta kaipaaville. Kahvin kofeiini aktivoi hiusten kasvua. Makean mausteinen kardemumman eteerinen öljy lämmittää ja rentouttaa.

Multasormen kahvisaippua
Sitruunaeukalyptuksen ja teepuun tuoksuinen saippua erityisen likaisten tai rasvaisten käsien puhdistamiseen (esim. autonkorjaus, ruuanlaitto).

Tähtianis palasaippua
Lämpimän mausteisen laktrisinen tuoksu. Kookosöljy puhdistaa ja oliiviöljy hoitaa ja pehmentää ihoa.Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi