Ruusu ja Rosmariini: Tähtianis palasaippua

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Tähtianis palasaippua
Ruusu ja Rosmariini: Tähtianis palasaippua

Ihanan mausteinen luonnonkosmetiikan palasaippua käsille ja vartalolle

7,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Tähtianis palasaippua

on hurmaavan tuoksuinen palasaippua niin käsien pesuun kuin suihkusaippuaksikin. Aidosta tähtianiksen eteerisestä öljystä tuleva tuoksu on lämpimän mausteisen laktrisinen ja se säilyy saippuassa hyvin. Saippuassa käytetty kookosöljy puhdistaa ja oliiviöljy hoitaa ja pehmentää ihoa.

Saippua on vegaaninen, sulfaatiton ja biohajoava.

Saippuapalat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Koko on vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu koko.

INCI: Sodium cocoate (kookosöljy), Sodium olivate (oliiviöljy), Aqua (vesi), Calendula officinalis (kehäkukka), Illicium verum (eteerinen tähtianisöljy)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna