Sodasan jauhemainen konetiskiaine, 1 kg

Sodasan
Sodasan jauhemainen konetiskiaine, 1 kg
Sodasan jauhemainen konetiskiaine, 1 kg
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Taloudellinen konetiskijauhe puhdistaa astiat kirkkaan puhtaiksi ympäristöä kunnioittaen


Sodasan konetiskijauhe 1 kg jättää jälkeensä minimaalisesti muovia, sillä se on pakattu kartonkipakkaukseen. Sodasan konetiskiaineen kehityksessä avainasemassa on ollut kaksi asiaa: turvalliset kemikaalit ja mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Ympäristöystävällisistä ainesosista huolimatta pesutulos on kiiltävän puhdas! Tuote ei jätä pestyihin astioihin haitallisia kemikaalijäämiä. Tuote on entsyymitön, GMO-vapaa ja fosfaatiton Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine. Tuote ei sisällä voimakkaita ja hengityselimille haitallisia kemikaaleja, kuten klooria. Vesistöjä rehevöittävän fosfaatin korvaa tuotteessa natriumsitraatti. Kaikki pesuaineen raaka-aineet ovat kasvi- ja mineraaliperäisiä sekä   nopeasti ja täysin biohajoavia. 

Kilon pakkaus on erittäin taloudellinen käytössä. Annosteluun tarvitset vain vajaan ruokalusikallisen, joten yhdestä pakkauksesta riittää 100 käyttökertaan (pienillä koneilla jopa tätäkin suurempaan määrään). Jauheen paras ominaisuus on se, että voit helposti säätää annostelua koneen koon ja tiskien likaisuuden mukaan. 

Sodasan on valittu Saksan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2018. Sodasanin näkemyksen mukaisesti ekologisuutta ja kestävää kehitystä tulee lähestyä holistisesti: ei vain tuotteen ja sen ympäristövaikutusten kautta, vaan myös valmistajan oman toiminnan ja sen käyttämien kumppanien kautta. Siksi tehdas, valmistusprosessit ja energiankäyttö on suunniteltu niin, että ympäristöhaitat ovat mahdollisimman pieniä ja toiminta on eettistä. Valmistuksessa käytetään vain sertifioitua ekosähköä ja tuotannon sekä jopa työntekijöiden työmatkojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan PRIMA-KLIMA-järjestön kautta. Tuotteiden valmistus on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Tuotannossa noudatetaan Zero waste -periaatetta ja jätteen syntymistä pyritään aina minimoimaan ja syntynyt jäte kierrätetään asiaankuuluvasti. Pakkaukset on suunniteltu täysin kierrätettäväksi. Sodasan on eettinen valmistaja: se tuotteiden valmistuksessa tai kehityksessä ei käytetä eläinkokeita, samaa edellytetään myös raaka-ainetuottajilta. Tuotteet ovat vegaaneille sopivia ja kasviöljyt ovat Reilun Kaupan sertifioituja, jotta kolmansien maiden tuottajille jää mahdollisimman hyvä tuotto viljelytyöstä.

KÄYTTÖ: Käytä vajaa ruokalusikallinen per koneellinen. Poista isoimmat ruoantähteen ja astianpesukonetta haittaavat irtoroskat. Esipesua ei tarvita tämän pesuaineen kanssa. Lisää koneeseen huuhtelukirkastetta. Tuote ei sovi lyijykristallin, käsinmaalattujen astioiden tai hopeiden pesuun. 

PAKKAUS: Kierrätä kartonkipakkaus kartonginkeräyksessä. Jauhetta suojaa kosteudelta ohut muovipussi, jonka voi kerrättää muovinkeräyksessä. 

INCI/AINESOSAT:trisodium citrate, sodium carbonate, silicate, sodium carbonate peroxide, fusel wheat bran/straw glycosides, aqua, parfum, citral**.**luonnollinen eteerinen öljy.

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi