Kaurilan Sauna: Sitruunaruoho hoitoainepala

Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna: Sitruunaruoho hoitoainepala
Kaurilan Sauna: Sitruunaruoho hoitoainepala Kaurilan Sauna: Sitruunaruoho hoitoainepala

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikan hoitoainepala sopii myös Curly Girl-menetelmään

24,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaurilan Saunan Sitruunaruoho hoitoainepala kartonkirasiassa

Sydämen mallinen hoitoainepala on erittäin riittoisa käytössä ja siinä on ihanan raikas sitruunruohon tuoksu. Hoitoainepala on myös CURLY GIRL -menetelmään sopiva luonnonmukainen hoitoaine! Hoitoainepalaan huolellisesti valitut korkealaatuiset kasviöljyt:

  • Pitävät hiusten latvat terveinä
  • Tekevät hiuksista helposti kammattavat
  • Vähentävät hiusten sähköisyyttä
  • Eivät jätä hiuksia tahmeiksi!

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteet eivät sisällä sulfaatteja, silikonia, barabeeneja, keinotekoisia värejä tai hajusteita, tai muita synteettisiä aineita.

Hoitoainepalan käyttö:

  • Hiero hoitoainepalalla pestyjen hiusten latvoja
  • Anna vaikuttaa hetken
  • Huuhtele hiukset

Vinkki: Anna hoitoainepalan kuivua käyttökertojen välissä, niin pidennät sen käyttöikää.

Kaurilan Sauna

Kotimaiset Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikka- ja saunatuotteet syntyivät puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Luonnon omista puhtaista aarteista käsityönä valmistettu sertifioitu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja todistetusti toimivaa ihanassa arjessa.

Saara Heikkisen tunnelmallinen pihasauna avattiin julkiseen käyttöön vuonna 2009. Taustalla oli tavoite tarjota kaikille avoin paikka, jossa on lupa rentoutua ja voida hyvin. Sama ajatus on mukana kaikessa Kaurilan Saunan toiminnassa edelleen. Muista nauttia tästä hetkestä! <3

Kierrätys: Pakkaus kartonginkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Cetearyl Alcohol, Behentrimonium methosulfate, Argania spinosa (Argan oil), Prunus amygdalus dulcis (Almond oil), Theobroma cacao (Cocoa butter), Glycerin, Panthenol, Aqua, Pantolactone, Cymbopogon citratus (essential oil), Citral*, Eugenol*, Linalool*, Citronellol*, Limonene*.*from natural essential oils

100% Vegaaninen tuote

Paino: 70 g

Valmistusmaa: Suomi

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna