Saaren Taika: Teepuusaippua - luonnollinen apu iho-ongelmille

Saaren Taika
Saaren Taika: Teepuusaippua - luonnollinen apu iho-ongelmille
Saaren Taika: Teepuusaippua - luonnollinen apu iho-ongelmille Saaren Taika: Teepuusaippua - luonnollinen apu iho-ongelmille

Kehitetty erityisesti aknesta, näppylöistä ja iho-ongelmista kärsiville

18,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saaren Taika: Teepuusaippua - luonnollinen apu iho-ongelmille

Kärsitkö aknesta, näppylöistä tai muista iho-ongelmista? Pitkäaikaisille iho-ongelmille kehitetty Teepuusaippua tasapainottaa ihon bakteerikantaa ehkäisten epäpuhtauksien syntymistä.

Saippua on hellävarainen ja samalla tehokas ja hoitava tuote kasvojen ja koko vartalon pesuun, sillä se sisältää vain pienen määrän tarkasti valikoituja luonnollisia ainesosia.

 • Teepuun eteerinen öljy on luonnostaan antibakteerista ja ehkäisee ihotulehduksia ja infektioita
 • Luomu kookosöljy vaahtoaa hyvin ja puhdistaa tehokkaasti
 • Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa hellävaraisesti poistamatta ihon luonnollisia rasvoja, jolloin iho jää pehmeäksi ja joustavaksi

Teepuusaippuan käyttö kasvojenpesussa:

 • Kostuta (kesto)vanulappu ja purista liiat vedet pois
 • Hieraise vanulapulla saippuan pintaa, jotta saat pienen määrän teepuusaippuaa. (Lappua ei ole tarkoitus saippuoida kokonaan!)
 • Hiero lappua sormillasi, jotta saippua leviää tasaisesti
 • Kostuta lappu vielä kevyesti, jotta saat saippuan tasaisemmin vanulappuun ja purista ylimääräinen vesi pois
 • Pyyhi hellästi kasvoja kauttaaltaan lapun molemmilla puolilla
 • Huuhtele kasvot huolellisesti
 • Kuivaa kasvot ihoa taputtelemalla, älä missään nimessä hankaa!
 • Lopuksi rasvaa/öljyä kasvot ihollesi sopivalla tuotteella


Asiakkaidemme kokemuksia Saaren Taika Teepuusaippuasta:

"Minulla on ollut atooppinen iho aivan varhaislapsuudesta lähtien. Nyt teini-iässä ihoni alkoi reagoida vielä voimakkaammin. Olen vuosien varrella käyttänyt monenlaisia kosteus- ja kortisonivoiteita. Koronarajoitusten aikana jatkuva käsien pesu ja desinfiointi vaikutti kämmenien ihoon, joka pahimmillaan oli rikki useasta kohdasta ja ne tulehtuivat.

Nyt sain 14v synttärilahjaksi Saaren Taika Teepuusaippuan, jota aloin käyttää kasvojen, käsien ja muun vartalon pesuun. Hieroin saippuaa kosteisiin käsiin ja siitä levitin kasvoille iltaisin. Aluksi saippuan käyttö hieman kirveli niistä kohdista, missä iho oli rikki. Iho alkoi  rauhoittua jo vajaa viikossa ja iho on nyt todella rauhallinen ja pehmeä. Samoin suihkun jälkeinen punoitus atoopisissa kohdissa rauhoittui. Olen käyttänyt saippuan käytön jälkeen iholle perusvoidetta pieniä määriä. Olen tosi iloinen, kun ihoni on näin hyvässä kunnossa! "

-Aino, 14 v


Paino n.105 g

Luonnollinen, vegaaninen, sulfaatiton, luomu, biohajoava

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy

Valmistettu käsin Särkisalossa tai Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.  

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi