Saaren Taika: Greippi siivoussaippua

Saaren Taika
Saaren Taika: Greippi siivoussaippua
Saaren Taika: Greippi siivoussaippua Saaren Taika: Greippi siivoussaippua Saaren Taika: Greippi siivoussaippua

Ekologinen ja biohajoava siivoussaippua erityisesti kalkinpoistoon ja kodin kaikkeen siivoukseen.

17,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saaren Taika: Greippi siivoussaippua     

Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat ekosiivoustuotteet, vanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana. 

Greippi Siivoussaippua on erityisen tehokas esim. työtasojen desinfioinnissa, kalkinpoistossa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa! Pesee myös muut kodin kovat pinnat tehokkaasti ja ekologisesti.

Siivoussaippua on 100% biohajoava eikä se ole haitaksi vesieliöille. Saaren Taika Siivoussaippua onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi päätyy suoraan ympäristöön.


"Greippisiivoussaippualla pesin suihkuseinämän aika hyvin lähti kalkkeumat ja pinta jäi likaa hylkiväksi! Myös keittiön pesuallas puhdistui tosi hyvin greippisiivoussaipualla, tuli kiiltäväksi, kuin uudeksi! Ja parasta tunne ettei käytä myrkkyjä omassa kodissa + eikä viemäriin mene myrkkyjä!!"


"Olin jo siinä luulossa ettei meidän kylpyhuoneen hanoja saa millään puhdistettua kalkista ym. Hämmästyksekseni greippi siivoussaippualla pesun jälkeen hanat ovat yhtä kiiltävät kuin uudet!" 


"Kokeilin miten paljon kehuttu Saaren Taika siivoussaippua tehoaa ikivanhaan pinttyneeseen kaakelinsaumaan... Hieroin kosteaa saippuaa suoraan saumaan, annoin vaikuttaa n. vartin ja huuhtelin + pyyhin rätillä. Lika irtosi helposti!"


Käyttökohteena kaikki kodin kovat pinnat, kuten: 

 • Työtasot (desinfiointi)
 • Kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamat jäämät
 • Lavuaari ja wc-istuin
 • Teräs (tiskipöytä ja -allas)
 • Hanat
 • Kaakelit
 • Hella
 • Ikkunat ja peilit jne.

Saaren Taika Siivoussaippuan käyttötapoja:

 1. Hiero kostutettua saippuaa suoraan puhdistettavalle pinnalle
 2. Raasta ja liota suihkepulloon
 3. Hiero saippuaa kostutettuun harjaan, sieneen tai rättiin

Käsityönä valmistetussa Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseillesaippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä. Greippi Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista greipin eteerisistä öljyistä.

Eteerisen greippiöljyn ominaisuudet:

 • Poistaa kalkkia
 • Antibakteerinen
 • Täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla -> myönteinen vaikutus mielen virkeyteen


Koko: Noin 120 g, muoviton pakkaus

Kierrätys: Pakkaus kartonginkeräykseen

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), Citrus paradisi peel extract, *limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini, greipin eteerinen öljy. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Valmistuttaja: Saaren Taika

Valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

   


Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna