Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Saaren Taika
Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua
Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Luonnollinen, nopea ja tehokas apu iho-ongelmille nyt myös nestemäisenä versiona!

21,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Vegaaninen ja luonnollinen Teepuusaippua kasvojen ja koko vartalon päivittäiseen pesuun. Saippua on kehitetty ehkäisemään näppyjä ja muita ihon ongelmia, kuten kutinaa ja tulehduksia. Pieni määrä ainesosia yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan.

Teepuuöljyn antibakteerinen ominaisuus on tehokas taistelussa bakteereita ja sieniä vastaan. Teepuuöljyä käytetään ihonhoidossa myös sen tulehduksia ehkäisevien sekä ihon paranemisprosessia kiihdyttävien ominaisuuksiensa vuoksi.

Aloe Vera on tunnettu luonnollisesta ja tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan, sillä sen runsaasti sisältämät polysakkaridit sitovat hyvin kosteutta iholle. Aloe Veralla on myös ihotulehduksia ehkäisevä ja kutinaa hillitsevä vaikutus ja sitä käytetäänkin usein myös mm. ihovaurioiden korjaamiseen ja palovammojen hoitoon. Aloe Vera sopii yleensä herkällekin iholle, sillä se aiheuttaa vain harvoin ärsytystä tai allergioita. 

Kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan.

Luomu oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Oliiviöljy puhdistaa poistamatta ihon luonnollisia rasvoja, jolloin iho jää kosteutetun tuntuiseksi.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Koko: 200 ml

INGREDIENTS: Aqua, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lauryl Glucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Olive Oil Polyglyceryl -4 Esters, Polyglyceryl -4 Caprate, Potas ­ sium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Citric Acid, Limonene.

95 % Luonnollinen, Parabeeniton, Sulfaatiton

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Puola

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi