Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Saaren Taika
Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua
Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Luonnollinen, nopea ja tehokas apu iho-ongelmille nyt myös nestemäisenä versiona!

21,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saaren Taika: Ecolution nestemäinen Teepuusaippua

Vegaaninen ja luonnollinen Teepuusaippua kasvojen ja koko vartalon päivittäiseen pesuun. Saippua on kehitetty ehkäisemään näppyjä ja muita ihon ongelmia, kuten kutinaa ja tulehduksia. Pieni määrä ainesosia yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan.

Teepuuöljyn antibakteerinen ominaisuus on tehokas taistelussa bakteereita ja sieniä vastaan. Teepuuöljyä käytetään ihonhoidossa myös sen tulehduksia ehkäisevien sekä ihon paranemisprosessia kiihdyttävien ominaisuuksiensa vuoksi.

Aloe Vera on tunnettu luonnollisesta ja tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan, sillä sen runsaasti sisältämät polysakkaridit sitovat hyvin kosteutta iholle. Aloe Veralla on myös ihotulehduksia ehkäisevä ja kutinaa hillitsevä vaikutus ja sitä käytetäänkin usein myös mm. ihovaurioiden korjaamiseen ja palovammojen hoitoon. Aloe Vera sopii yleensä herkällekin iholle, sillä se aiheuttaa vain harvoin ärsytystä tai allergioita. 

Kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan.

Luomu oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Oliiviöljy puhdistaa poistamatta ihon luonnollisia rasvoja, jolloin iho jää kosteutetun tuntuiseksi.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Koko: 200 ml

INGREDIENTS: Aqua, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lauryl Glucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Olive Oil Polyglyceryl -4 Esters, Polyglyceryl -4 Caprate, Potas ­ sium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Citric Acid, Limonene.

95 % Luonnollinen, Parabeeniton, Sulfaatiton

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Puola

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna