Ruusu ja Rosmariini: Ruusu kehäkukkavoide 3in1 kuivalle iholle, 80 ml

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Ruusu kehäkukkavoide 3in1 kuivalle iholle, 80 ml
Ruusu ja Rosmariini: Ruusu kehäkukkavoide 3in1 kuivalle iholle, 80 ml

Ruusuntuoksuinen voide kuiville kasvoille ja vartalolle

15,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Ruusu kehäkukkavoide

auttaa hoitamaan kuivaa, kutisevaa ja tulehtunutta ihoa. 3in1 voide sopii niin vartalolle, käsille kuin kasvoillekin! Hoitavina ainesosina voiteessa on vain luonnon omia puhtaita raaka-aineita:

  •  Kehäkukan antioksidantit sekä vitamiinit lisäävät ihon elastisuutta ja kimmoisuutta
  • Ruusun eteerinen öljy uudistaa ihosoluja, ehkäisee ihon ikääntymistä ja rauhoittaa couperosa-ihoa
  • Mehiläisvaha pehmentää, rauhoittaa ja suojaa ihoa
  • Oliiviöljy kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa

Vedetön hoitovoide on riittoisa ja pitkään säilyvä. Voide sopii erinomaisesti kasvovoiteeksi ja koko keholle kosteuttamaan kuivia kohtia, kuten käsiä, kynsinauhoja, kyynär- ja kantapäitä.

Ruusun ja Rosmariinin luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsin pientuotantona Suomessa.

Pakkauskoko: 80 ml

Kierrätys: Rasia metallinkeräykseen

INCI: Olea europea (oliiviöljy), Beeswax (mehiläisvaha), Calendula officinalis (kuivattu kehäkukka), Rosa centifolia in Vitis vinifera (ruusuabsoluutti viininrypälesiemenöljyssä)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi