Ruusu ja Rosmariini: Yrttihiushuuhde

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Yrttihiushuuhde
Ruusu ja Rosmariini: Yrttihiushuuhde

Hiushuuhde hoitaa hiuksia luonnollisesti

7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Yrttihiushuuhde

Hiushuuhdetta käytetään hoitoaineena etenkin palashampoolla pestessä. Ekologinen hiushuuhde poistaa hiuksista mahdolliset saippuajäämät, neutraloi päänahan ja sulkee hiussuomun pidentäen näin pesuväliä. Hiushuuhde ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä helpommin kammattavat. Hiushuuhteella voi huuhdella hiuksia myös pesujen välipäivinä ja näin pidentää vielä lisää hiustenpesuväliä. Hiushuuhde ei jätä kuiviin hiuksiin pistävää etikan hajua, vaan hiukset tuoksuvat ihanan puhtailta.

Hiushuuhteen käyttö: 

  • Sekoita 2 dl haaleaa vettä ja noin 2 tl hiushuuhdetta
  • Kaada kosteisiin/pestyihin hiuksiin
  • Huuhtele ensin lämpimällä vedellä
  • Huuhtele lopuksi viileällä vedellä

Hiushuuhde on 5% luonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa, johon on uutettu aitoja yrttejä: laventelia, ruusua, rosmariinia ja minttua.

Pakkauskoko: 250 ml

Kierrätys: Korkki metallinkeräykseen, pullo muovinkeräykseen

INCI/AINESOSAT: acetum (väkiviinaetikka), aqua (vesi), rosa gallica (ruusu), lavandula angustifolia (laventeli), rosmarinus officinalis (rosmariini), mentha(minttu)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna