Ruusu ja Rosmariini: Rosmariini-appelsiini kylpypommit, 4 kpl

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Rosmariini-appelsiini kylpypommit, 4 kpl
Ruusu ja Rosmariini: Rosmariini-appelsiini kylpypommit, 4 kpl Ruusu ja Rosmariini: Rosmariini-appelsiini kylpypommit, 4 kpl

Sydämen malliset kylpypommit kylpyyn tai jalkakylpyyn

6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Rosmariini-appelsiini kylpypommit

Rentoudu raikkaan yrttisessä rosmariinin ja appelsiinin tuoksuisessa jalkakylvyssä! Luonnollisista ainesosista valmistettu kylpypommi virkistää ihanasti päivän päätteeksi. Mukavasti poreilevien kylpypommien hurmaavat tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä ja kuivatuista yrteistä.

Rosmariini edistää verenkiertoa, joten nämä kylpypommit sopivat erityisesti kylmistä jaloista kärsivälle. Kylpypommeissa käytetty karvassuola laskee turvotusta, rentouttaa lihaksia ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja oliiviöljy hoitaa ja pehmentää ihoa. Kylpypommit ovat ihana lahjaidea ja sopivat hyvin myös yritysten kiitoslahjaksi.

Kylpypommien käyttö:

  • Jalkakylpyyn 1-2 kpl
  • Kokovartalokylpyyn 4 kpl
  • Pudota kylpypommi veteen ja nauti poreilusta ja tuoksuista!

Säilytä kylpypommit kuivassa, kosteudelta suojattuna ja käsittele kuivin käsin.

Pakkauksessa neljä jalkakylpykokoista kylpypommia sellofaanipussissa. Yksi kylpypommi painaa noin 20 g.

INCI/AINESOSAT: Sodium bicarbonate (ruokasooda), Citric acid (sitruunahappo), Magnesium sulfate, Olea europea (oliiviöljy), Aqua (vesi), Rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), Citrus aurantium dulcis peel (appelsiinin eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis powder (kuivattu rosmariini)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi