Ruusu ja Rosmariini: Ruusu-bergamotti kylpypommit, 4 kpl

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Ruusu-bergamotti kylpypommit, 4 kpl
Ruusu ja Rosmariini: Ruusu-bergamotti kylpypommit, 4 kpl Ruusu ja Rosmariini: Ruusu-bergamotti kylpypommit, 4 kpl

Sydämelliset kylpypommit kylpyyn tai jalkakylpyyn

8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ruusu ja Rosmariini: Ruusu-bergamotti kylpypommit

Rentoudu ihanan ylellisessä ruusun ja bergamotin tuoksuisessa (jalka)kylvyssä! Luonnollisista ainesosista valmistettu kylpypommi virkistää sopivasti päivän päätteeksi. Mukavasti poreilevien kylpypommien hurmaava tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä ja hento vaaleanpunainen väri punajuurijauheesta. Kylpypommeissa käytetty karvassuola laskee turvotusta, rentouttaa lihaksia ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja oliiviöljy hoitaa ja pehmentää ihoa. Kylpypommit ovat ihana lahjaidea ja sopivat hyvin myös yritysten kiitoslahjaksi.

Kylpypommien käyttö:

  • Jalkakylpyyn 1-2 kpl
  • Kokovartalokylpyyn 4 kpl
  • Pudota kylpypommi veteen ja nauti poreilusta ja tuoksusta!

Säilytä kylpypommit kuivassa, kosteudelta suojattuna ja käsittele kuivin käsin.

Pakkauksessa neljä jalkakylpykokoista kylpypommia sellofaanipussissa. Yksi kylpypommi painaa noin 20 g.

INCI: Sodium bicarbonate (ruokasooda), Citric acid (sitruunahappo), Olea europea (oliiviöljy), Magnesium sulfate, Aqua (vesi), Rosa centifolia dilute in vitis vinifera (ruusuabsoluutti viinirypäleensiemenöljyssä), Citrus aurantium bergamia (bergamotin eteerinen öljy), Beta vulgaris (punajuurijauhe)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna