Ruusu ja Rosmariini: Piparminttu hius- ja vartalosaippua 3in1

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Piparminttu hius- ja vartalosaippua 3in1
Ruusu ja Rosmariini: Piparminttu hius- ja vartalosaippua 3in1

Ihanan pirteä ja raikas 3in1 hius- ja vartalosaippua

6,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Piparminttu hius- ja vartalosaippua

sopii koko keholle päästä varpaisiin. Monikäyttöinen raikkaan piparmintun tuoksuinen 3in1 saippua on kätevä myös matkalla, sillä yksi pala riittää hiusten, vartalon ja käsien pesuun. Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu palasaippua viilentää ja raikastaa, mutta myöskin lämmittää ja hoitaa ärtynyttä hiuspohjaa. Antiseptisyytensä vuoksi sopii hyvin myös rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle.

Piparminttu hius- ja vartalosaippuan erityisominaisuudet:

  • Piparminttu viilentää ja raikastaa ja hoitaa ärtynyttä hiuspohjaa
  • Spiruliina sisältää E-vitamiinia ja beetakaroteenia, jotka vahvistavat hiuspohjaa

Käyttö palashampoona:

  • Kastele hiukset kauttaaltaan
  • Hiero palashampoota hiustyveen
  • Vaahdota kunnolla
  • Huuhtele hyvin
  • Toista pesu tarvittaessa
  • Viimeistele hiustenpesu lopuksi hiushuuhteella, joka mm. poistaa saippuajäämät ja sulkee hiussuomun 

Kun aloitat hiussaippuan käytön, voi kestää hetken, että hius ja päänahka tottuvat. Älä lannistu, sitkeys palkitaan.

Saippuat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella.

Vegaaninen, sulfaatiton ja biohajoava. pH 6-7

INCI/AINESOSAT: Sodium olivate (oliiviöljy), Sodium cocoate (kookosöljy), Sodium castorate (risiiniöljy), Aqua (vesi), Mentha piperita oil (piparmintun eteerinen öljy), Limonene*, Melaleuca alternifolia oil (teepuun eteerinen öljy), Spirulina platensis powder (spirulinajauhe)
 * Allergen (allergeenit, esiintyvät luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Valmistettu käsin Suomessa

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi