Ruusu ja Rosmariini: Parranajo- ja sheivaussaippua, 40 g

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Parranajo- ja sheivaussaippua, 40 g
Ruusu ja Rosmariini: Parranajo- ja sheivaussaippua, 40 g

Luonnonkosmetiikan palasaippua kätevässä metallirasiassa

10,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 4 kpl

Ruusu ja Rosmariini: Parranajo- ja sheivaussaippua

helpottaa parranajoa ja sheivausta ihoa hoitaen. Hellävarainen saippua ei sisällä ihoa ärsyttäviä sulfaatteja tai parabeenejä. Käyttämällä raikkaan piparmintun ja teepuun tuoksuista saippuaa höylä / partaveitsi liukuu ihon pinnalla vaivattomasti bentoniittisaven ansiosta. Lisäksi kehäkukkaöljy yhdessä muiden kasviöljyjen kanssa kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Eteerinen teepuuöljy desinfioi ja eteerinen piparminttuöljy raikastaa ja viilentää.


Käyttö parranajossa:

Partasaippua vaahdotetaan sudin avulla, levitetään iholle ja ajetaan partahöylällä tai -veitsellä. Tarkemmat ohjeet tulevat saippuan mukana.

Käyttö sheivauksessa:

Hiero ja vaahdota saippuaa suoraan kostuteulle iholle, tai hiero kosteisiin käsiin ja levitä sheivattavalle alueelle.


Pakkauskoko: 40 g suljettavassa alumiinirasiassa. Vegaaninen.

Kierrätys: Rasia metallinkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Sodium olivate (oliiviöljy), Sodium cocoate (kookosöljy), Sodium rapeseedate (rapsiöljy), Sodium castorate (risiiniöljy), Aqua (vesi), Bentonite (bentoniittisavi), Calendula officinalis and sunflower oil (kehäkukka– ja auringonkukkaöljy), Melaleuca alternifolia oil (eteerinen teepuuöljy), Mentha piperita oil (eteerinen piparminttuöljy), Limonene*

* Allergen (allergeenit, esiintyvät luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Valmistettu käsin Suomessa

Toimius alkaen 5,50 e.

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi