Soothing Salt suolasaippua
Soothing Salt suolasaippua
Soothing Salt suolasaippua
Soothing Salt suolasaippua
Loppunut

Soothing Salt suolasaippua

13,90 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen suolasaippua kuivien käsien ja vartalon pesuun, sekä kainaloiden pesuun estämään hienhajua
Loppunut

OIMOI Soothing Salt suolasaippua

on hajusteeton ja ihoa rauhoittava kotimainen ihonhoitotuote käsien, vartalon ja erityisesti kainaloiden pesuun.

Reilusti ylirasvoitettuussa suolasaippuassa on runsaasti hoitavia kasviöljyjä, jotka eivät ole saippuoituneet valmistuksen aikana, vaan yhdessä merisuolan kanssa jättävät ihon pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi. Pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä, eikä kuivalta. Tuote on aidosti suolasaippua – ei siis suolakimpale, jonka levittäminen  voi olla haastavaa ja helposti ihoa raapivaa.

Soothing Salt -saippualla on kaksi erityisominaisuutta. Ensinnäkin sen koostumus on kermaisen täyteläinen. Se voi kuulostaa hieman erikoiselta, mutta saippuasta syntyvä vaahto on ihanan kermaista ihotuntumaltaan. Tämä johtuu babassuöljystä, joka on ihanteellinen raaka-aine varsinkin herkälle, kuivuuteen taipuvalle tai atooppiselle iholle. Saippuaa sopii päivittäiseen pesuun eikä siihen ole lisätty hajusteita, joten se sopii myös tuoksutonta käsien- ja vartalonpesuainetta etsivälle. 

Toinen saippuan erityisominaisuuksista on se, että se saa minkä tahansa deodorantin pitämään paremmin. Vaikutus perustuu suolan antiseptisyyteen ja hajuja neutraloivaan vaikutukseen. Nuorelle käyttäjälle saippua saattaa yksinään riittää ensimmäiseksi "deodorantiksi". Aikuisella kainaloiden suolapesu estää hienhajua aiheuttavien bakteerien lisääntymistä ja siten epämiellyttävien hajujen muodostumista. 

Mielikuva suolasaippuasta saattaa ensialkuun olla kuivattava, kirvelevä tai raapiva, ajatuksena kenties sanonta "suolaa haavoille". Todellisuudessa merisuola tekee hyvää mm. sitomalla ihoon kosteutta sekä poistamalla kuona-aineita ja bakteereja. Hienokiteinen suola ei raavi ihoa, mutta tekee saippuasta jämäkän. Siten suolasaippua on myös erittäin pitkäikäinen, sillä se ei "sula" päivittäisessäkään käsienpesussa alustalle. 

Ainutlaatuista saippuassa on korkean suolapitoisuuden lisäksi käytety harvinaiset kasviöljyt. Babassuöljy on antioksidanttipitoinen, hyviä rasvahappoja sisältävä öljy, joka kosteuttaa ihoa jättämättä sitä rasvaisen tai öljyisen tuntuiseksi. Brasiliassa babassua on perinteisesti käytetty hoitamaan ihoa mm. haavoja, naarmuja ja kutinaa elvyttävän vaikutuksen ansiosta. 

Tiesitkö, että tämä tuote tunnettiin aiemmin nimellä Villipuro Kinos -suolasaippua? Saippua on edelleen 100% kotimainen tuote, joka valmistuu pieninä erinä käsityönä.  Reseptiikka on täysin sama kuin aiemmin ja saippuan käyttöominaisuudet ennallaan. 

Keskeiset ominaisuudet: 

  • Vegaaninen
  • Hajusteeton
  • Valmistettu Suomessa käsityönä
  • Sopii niin kainaloiden iholle, vartalolle kuin käsille
  • Ihanteellinen kuivalle tai atooppiselle iholle
  • Pakkauskoko 110 g

Ei sisällä lisättyjä hajusteita, säilöntäaineita tai sulfaatteja. Täysin vegaaninen koostumus. Mainio vaihtoehto käsien- tai vartalonpesuun kaikille, jotka etsivät riittoisaa, hoitavaa ja mahdollisimman hellävaraista pesutuotetta.

KÄYTTÖ: Käsille, vartalolle tai kainaloiden iholle. Vaahdota käsillä ja siirrä vaahto iholle.  

Kierrätys: Kartonginkeräys. Väriaineet ovat kasviperäisiä ja ympäristöystävällisiä.


INCI / Ainesosat: Sodium Chloride (merisuola), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Aqua (vesi), Sodium Babassuate (Babassuöljy), Sodium Cocoate* (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy).

* Luomu

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Nopea toimitus

Kirje 3,90 €
Postipaketti 5 - 6,50 € | Schenker 4,50 € - 5,50 €
Yli 80 € tilaus 0 €
Nouto 0 € (Turku, Nousiainen, Mynämäki)

Blogit

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Mitä hyötyä fysikaalisesta aurinkosuojatuotteesta on? Miten fysikaalinen aurinkovoide poistetaan iholta?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Jatkuva rasvaamiskierre ja atooppisen ihon oireilu saivat yllättävän avun.

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Tiesitkö, että useimpien arkisten pintojen puhdistamiseen ja tahrojen poistamiseksi riittää luonnon omat ainesosat?

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Miten kestosuodatinpussi ja kestoarkit toimivat käytännössä? Kestotuotteilla päivittäinen roskan määrä vähenee helposti.

Ekopuoti Pihla

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita?

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

Puodista löydät luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineita ja kestotuotteita koko perheelle - myös monilta kotimaisilta valmistajilta.

Tervetuloa ekologisempi arki!

🧡 Hanna & Tuulia