Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl

Oh Bee Eco
Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl
Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl

Kitchen Starter Pack on näppärä aloituspaketti Sinulle, joka haluat vaihtaa muovikelmun ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Oh Bee Eco: Kestokelmut 3 kpl

Uusi ekologisempi tapa säilöä ruoka-aineet ja ruoantähteet on nyt täällä! Kitchen Starter Pack on näppärä aloituspaketti Sinulle, joka haluat vaihtaa muovikelmun ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon.

Uudelleenkäytettävä ekokelmu korvaa arkesi askareissa niin muovikelmun, pakastepussit kuin myös folion. Ekokääre muovautuu käsien lämmöstä erilaisten astioiden ja ruoantähteiden ympärille säilyttäen ne tuoreina. Kelmu huuhdellaan käytön jälkeen haalealla vedellä ja asetetaan astiakaappiin kuivumaan. Voit halutessasi käyttää myös mietoa astianpesuainetta.

Kitchen Starter Pack keittiön aloituspakkaus sisältää kotimaisia rakkaudella valmistettuja ekokelmuja kolmessa eri koossa:

♥ S-kelmu 15x15cm

♥ M-kelmu 21x21cm

♥ L-kelmu 25x25cm


Ekokelmun käyttö:

♥ Anna ruoka-annoksen jäähtyä ennen kuin peität sen kääreellä

♥  Huuhtele kääreet ainoastaan haalealla vedellä (<60C)

♥ Käsi on paras ”tiskiharja”. Voit tarvittaessa lisätä hieman mietoa astianpesuainetta hyppysiisi ja hieraista kääreen puhtaaksi – yleensä pelkkä vesihuuhtelu kuitenkin riittää

♥ Säilytä kääre mahdollisimman löyhästi esim. taittamalla se kahtia tai kierittämällä kevyesti rullalle

♥ Säilytä kääre kuivassa ja mahdollisuuksien mukaan kaukana hellasta ja muista lämmönlähteistä, sillä lämpö kuluttaa kankaan vahapintaa


Mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerista ja ehkä juuri tästä syystä vaikuttaa siltä, että ekokelmussa säilytetty ruoka pysyy tuoreena jopa pidempään kuin muovikelmuun kääritty ruoka. Jos et meinaa uskoa, niin haastamme sinut säilömään esimerkiksi puolikasta avokadoa muovikelmussa ja toista puolikasta ekokelmussa muutaman päivän ajan. Saatat yllättyä!

Kotimaiset käsityönä valmistetut Oh Bee Eco -kestokelmut valmistuvat yhteistyössä Suomen ensimmäisen valtuutetun mehiläisvahakääreiden vahaajan kanssa ja täyttävät näin elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset. 

Materiaali: Kierrätetty 100% puuvillakangas, joka käsitellään useiden pesukertojen jälkeen mehiläisvahasta ja kookosöljystä valmistetulla seoksella.

HUOM! Kääreet valmistetaan kierrätyskankaasta, joten kuosit vaihtelevat aina varastotilanteen mukaan! Kirjoita kassalla toiveesi värisävystä / kuosista (kts. kuva 5).

Valittavana setti sekä pahvisessa kotelossa/lahjapakkauksessa että ilman koteloaKuvat: 

2. @jennikollaniphotography

1. & 3. Aino Heininen


Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna