Kaurilan Sauna: Mustaherukka palashampoo

Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna: Mustaherukka palashampoo
Kaurilan Sauna: Mustaherukka palashampoo Kaurilan Sauna: Mustaherukka palashampoo

Luonnonkosmetiikan palashampoo tuoksuu miedosti mustaherukalle. Vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia.

12,66 €
14,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 7 kpl

Kaurilan Saunan Mustaherukka palashampoo

valmistetaan käsin huolella valituista korkealaatuisista kasviöljyistä. Palashampoo sopii koko perheelle niin herkälle iholle, hajusteyliherkälle kuin vegaanillekin. Miedosti mustaherukalle tuoksuva palashampoo puhdistaa hiukset hellästi pehmeästi ja runsaasti vaahdoten tehden niistä luonnollisesti vahvan ja tuuhean tuntuiset. Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteet eivät sisällä sulfaatteja, silikonia, barabeeneja, keinotekoisia värejä tai hajusteita, tai muita synteettisiä aineita.

Nestemäiseen shampooseen tottuneelle ajatus palashampoosta voi tuntua vieraalta. Palashampoon käyttö on kuitenkin erittäin helppoa ja se on riittoisa käytössä. Katso tuotekuvista lyhyt ohjevideo.

Palashampoon käyttö:

  • Kastele hiukset
  • Hiero päänahkaa shampoopalalla
  • Vaahdota
  • Huuhtele huolella
  • Nauti luonnollisesta puhtaista hiuksista!

Halutessasi voit käyttää palashampoon kaverina hoitoainepalaa, hiushuuhdetta tai hiussuihketta

Vinkki: Anna shampoopalan kuivua käyttökertojen välissä, niin pidennät sen käyttöikää.


Kotimaiset Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikka- ja saunatuotteet syntyivät puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Luonnon omista puhtaista aarteista käsityönä valmistettu sertifioitu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja todistetusti toimivaa ihanassa arjessa.

Yrityksen perustajan Saara Heikkisen tunnelmallinen pihasauna avattiin julkiseen käyttöön vuonna 2009. Taustalla oli tavoite tarjota kaikille avoin paikka, jossa on lupa rentoutua ja voida hyvin. Sama ajatus on mukana kaikessa Kaurilan Saunan toiminnassa edelleen. Muista nauttia tästä hetkestä! <3


Kierrätys: Pakkaus kartonginkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Sodium ribes nigrum (Black Currant Seed Oil), Sodium Canolate (Canola Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil). 100% Vegan product.

Valmistusmaa: Suomi

Paino: 90 g

Toimituskulut alkaen 5,50 e