Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua
Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

Erityisen likaisille tai rasvaisille käsille tarkoitettu saippua

6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

on suunniteltu erityisen likaisten käsien puhdistamiseen. Esimerkiksi autonkorjauksessa tai ruuanlaitossa öljyiseksi tulevat kädet puhdistuvat vaivatta. Lisäksi saippuan voi ripustaa roikkumaan kätevästä narusta, jolloin saippua pääsee kuivumaan itsestään ja se on aina käden ulottuvilla.

Ekologinen Multasormen kahvisaippua on paitsi biohajoava, myös valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Friteerausöljynä käytetty rypsyöljy ja kahvinpurut puhdistavat erityisen likaisia ja rasvaisia käsiä. Nimestään huolimatta kahvi ei tässä saippuassa tuoksu lainkaan, vaan saippuassa on melko voimakas sitruunaeukalyptuksen ja teepuun tuoksu. Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy poistaa tehokkaasti hajuja ja teepuun eteerinen öljy desinfioi.

Saippuat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Palan koko on pakkaushetkellä vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu koko.

Saippua on vegaaninen, sulfaatiton ja biohajoava.

Huom! Parasta ennen 1/2022.

INCI: Sodium rapeseedate (rapsiöljy), Sodium cocoate (kookosöljy), Aqua (vesi), Coffea arabica (kahvi), Melaleuca alternafolia (eteerinen teepuuöljy), Eucalyptus citriodora (sitruunaeukalyptusöljy), Limonene*
 * Allergen (allergeeni, esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna