Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua
Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

Erityisen likaisille tai rasvaisille käsille tarkoitettu saippua

6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Multasormen kahvisaippua

on suunniteltu erityisen likaisten käsien puhdistamiseen. Esimerkiksi autonkorjauksessa tai ruuanlaitossa öljyiseksi tulevat kädet puhdistuvat vaivatta. Lisäksi saippuan voi ripustaa roikkumaan kätevästä narusta, jolloin saippua pääsee kuivumaan itsestään ja se on aina käden ulottuvilla.

Ekologinen Multasormen kahvisaippua on paitsi biohajoava, myös valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Friteerausöljynä käytetty rypsyöljy ja kahvinpurut puhdistavat erityisen likaisia ja rasvaisia käsiä. Nimestään huolimatta kahvi ei tässä saippuassa tuoksu lainkaan, vaan saippuassa on melko voimakas sitruunaeukalyptuksen ja teepuun tuoksu. Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy poistaa tehokkaasti hajuja ja teepuun eteerinen öljy desinfioi.

Saippuat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Palan koko on pakkaushetkellä vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu koko.

Saippua on vegaaninen, sulfaatiton ja biohajoava.

INCI: Sodium rapeseedate (rapsiöljy), Sodium cocoate (kookosöljy), Aqua (vesi), Coffea arabica (kahvi), Melaleuca alternafolia (eteerinen teepuuöljy), Eucalyptus citriodora (sitruunaeukalyptusöljy), Limonene*
 * Allergen (allergeeni, esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi