Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua
Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua

Rauhoittava laventelin tuoksuinen vegaaninen palasaippua

5,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Lavender Tihany: Laventelinkukka-saippua

Koe Laventelikukka-saippuan rauhoittava ja seesteinen vaikutus osana päivittäistä peseytymistä. Tihanyn laventelipuutarhan antimista tislattu eteerinen laventeliöljy yhdessä muiden puhtaiden ainesosien kanssa puhdistaa ja hoitaa ihoasi luonnollisesti. Saippua on vegaaninen.

Laventeli
Laventelia on käytetty jo vuosisatoja rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. Laventelilla on myös antibakteerisia vaikutuksia - se hoitaa ihon tulehduksia, edistää haavojen paranemista ja auttaa pieniin palovammoihin ja hyönteisten pistoihin.

Risiiniöljy
Pehmentävän, kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta risiiniöljy on yksi saippuan pääainesosista. Risiiniöljy on tehokas apu kynsien hoitoon - se vahvistaa ja uudistaa kynsiä ja edistää niiden kasvua.

Sheavoi
Sheavoissa tai karitevoissa on erittäin runsaasti fytosteroleja, polyfenoleja, haihtuvia rasvahappoja. Sheavoi suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Sitä voidaan käyttää sellaisenaankin parantamaan vammoja, stimuloimaan orvaskeden muodostumista, ravitsemaan ihokudoksia, suojaamaan ihoa haitallisilta auringon säteiltä tai rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. 

Kookosöljy
Kookoöljy ravitsee ihoa, tehden siitä samettisen pehmeän ja hyvin hoidetun tuntuisen. Kookosöljy myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan hydrolipidikerroksen.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Parasta ennen 8/2021

Ainesosat: Kookosöljy, sheavoi, vesi, risiiniöljy, auringonkukkaöljy, natriumhydroksidi (lipeä), titaanidioksidi, laventelin eteerinen öljy, riisijauho, laventeli, limoneeni*, linalooli*, geranioli* (*esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna