Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide
Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Rauhoittava laventelin tuoksuinen vartalovoide kuivalle iholle

8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle kehitetty pehmeä vartalovoide. Voide imeytyy helposti ja kosteuttaa ihanasti, samalla kun Tihanyn laventelin eteerinen öljy ja laventelin kukkaisvesi rauhoittavat ihoasi. 

Ei sisällä parabeenejä, palmuöljyä tai PPG.tä!

Laventelin kukkaisvesi
Laventelin kukkaisvesi sopii erinomaisesti herkän ihon hoitoon ja se sopii myös lasten iholle. Suositellaan erityisesti ärsytysten, auringonpolttamien tai pintahaavojen lievittämiseen. Edistää arpien ja ihosolujen uudistumista. Laventelikukkien tislauksen aikana muodostuu laventelin eteeristä öljyä ja tämän prosessin aikana saadaan myös laventelin kukkaisvettä.

Manteliöljy
Manteliöljyä on käytetty jo muinaisen Egyptin hierontatuotteissa. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille, erityisesti hyvin kuivalle iholle, mutta se sopii myös herkälle iholle rauhoittavan ja ravitsevan vaikutuksensa ansiosta. Voidaan käyttää myös vauvojen iholla! Manteliöljyllä on ihoa pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Runsaasti E-vitamiinia ja tyydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä manteliöljy on erinomainen antioksidanttien lähde, joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollista suojakerrosta.

Urea 
Urea on ihon luonnollinen kosteuttaja, jota normaalissa ihossa on noin 1 %. Jos kuivasta ihosta puuttuu ureaa, on tärkeää lisätä sitä kosmeettisten valmisteiden avulla. Urea on tehokkaasti kosteuttava aine, joka sitoo hyvin vettä, lievittää kutinaa ja edistää solujen uudistumista.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Parasta ennen 8/2021

Koko: 50 ml

Ainesosat: Vesi, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, manteliöljy, sheavoi, kookosöljy, laventelivesi, setyylialkoholi, laventeli eteerinen öljy, E-vitamiini, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo, maitohappo, limoneeni*, linalooli*, geranioli* (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi