Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide
Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Rauhoittava laventelin tuoksuinen vartalovoide kuivalle iholle

7,12 €
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli-vartalovoide

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle kehitetty pehmeä vartalovoide. Voide imeytyy helposti ja kosteuttaa ihanasti, samalla kun Tihanyn laventelin eteerinen öljy ja laventelin kukkaisvesi rauhoittavat ihoasi. 

Ei sisällä parabeenejä, palmuöljyä tai PPG.tä!

Huom päiväys! Parasta ennen 8/2021

Laventelin kukkaisvesi
Laventelin kukkaisvesi sopii erinomaisesti herkän ihon hoitoon ja se sopii myös lasten iholle. Suositellaan erityisesti ärsytysten, auringonpolttamien tai pintahaavojen lievittämiseen. Edistää arpien ja ihosolujen uudistumista. Laventelikukkien tislauksen aikana muodostuu laventelin eteeristä öljyä ja tämän prosessin aikana saadaan myös laventelin kukkaisvettä.

Manteliöljy
Manteliöljyä on käytetty jo muinaisen Egyptin hierontatuotteissa. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille, erityisesti hyvin kuivalle iholle, mutta se sopii myös herkälle iholle rauhoittavan ja ravitsevan vaikutuksensa ansiosta. Voidaan käyttää myös vauvojen iholla! Manteliöljyllä on ihoa pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Runsaasti E-vitamiinia ja tyydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä manteliöljy on erinomainen antioksidanttien lähde, joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollista suojakerrosta.

Urea 
Urea on ihon luonnollinen kosteuttaja, jota normaalissa ihossa on noin 1 %. Jos kuivasta ihosta puuttuu ureaa, on tärkeää lisätä sitä kosmeettisten valmisteiden avulla. Urea on tehokkaasti kosteuttava aine, joka sitoo hyvin vettä, lievittää kutinaa ja edistää solujen uudistumista.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Koko: 50 ml

Ainesosat: Vesi, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, manteliöljy, sheavoi, kookosöljy, laventelivesi, setyylialkoholi, laventeli eteerinen öljy, E-vitamiini, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo, maitohappo, limoneeni*, linalooli*, geranioli* (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna