Lavender Tihany: Laventeli-Sheavoide

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli-Sheavoide
Lavender Tihany: Laventeli-Sheavoide

Rauhoittava laventelin tuoksuinen sheavoide kuiville ihoalueille

5,95 €
7,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli-Sheavoide

Luontaisesti vitamiinirikas sheavoi ja 100% puhdas laventelin eteerinen öljy on ihanteellinen yhdistelmä pehmittävälle hoitovoiteelle. Käytä voidetta halkeileville käsille, huulille, kyynärpäille ja kantapäille.

Huom päiväys! Parasta ennen 8/2021

Sheavoi
Sheavoi eli karitevoi suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Sheavoi ravitsee ihokudoksia, suojaa haitallisilta auringon säteiltä ja rauhoittamaa ihoärsytyksiä. Lavender Tihanyn kosmetiikassa käytetään puhdistettua sheavoita (väritöntä ja tuoksutonta).

Laventeli
Laventelia on käytetty jo vuosisatoja rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. Laventelilla on myös antibakteerisia vaikutuksia - se hoitaa ihon tulehduksia, edistää haavojen paranemista.

E-vitamiini
E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. E-vitamiini estää tulehduksia, ylläpitää ihon kosteutta ja joustavuutta ja ylläpitää ihon suojakerrosta.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Koko: 30 ml

Ainesosat: Sheavoi, E-vitamiini, laventelin eteerinen öljy, limoneeni*, linalooli*,geranioli* (*esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna