Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva
Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva

Rauhoittava laventelin tuoksuinen käsirasva

7,12 €
8,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli-käsirasva

Vitamiinipitoinen laventelin eteeristä öljyä sisältävä käsirasva rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa käsien ihoa.

Huom päiväys! Parasta ennen 10/2021

Ei sisällä parabeenejä, palmuöljyä tai PPG.tä!

E-vitamiini
E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta E-vitamiini estää tulehduksia, ylläpitää ihon kosteutta ja joustavuutta ja ylläpitää ihon suojakerrosta.

Sheavoi
Sheavoi eli karitevoi suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Sheavoi ravitsee ihokudoksia, suojaa haitallisilta auringon säteiltä ja rauhoittamaa ihoärsytyksiä. Lavender Tihanyn kosmetiikassa käytetään puhdistettua sheavoita (väritöntä ja tuoksutonta).

Pantenoli
B-ryhmän vitamiineihin kuuluva pantenoli edistää ihon uudistumista, kosteuttaa ihoa ja vähentää tulehduksia. Pantenolila on myös pehmentävä ja hoitava vaikutus.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä Tihanyn kylässä. Tihanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan antimista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Koko: 50 ml

Ainesosat: Vesi, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, manteliöljy, sheavoi, kookosöljy, laventelivesi, setyylialkoholi, laventeli eteerinen öljy, E-vitamiini, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo, maitohappo, limoneeni*, linalooli*, geranioli* (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna