Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli huulivoide
Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Rauhoittava laventelin tuoksuinen huulivoide

5,20 €
6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Pidä laventelin rauhoittava tuoksu mukanasi kovalla säällä! Hoitavat huulirasvan öljyt ravitsevat intensiivisesti huuliasi ja E-vitamiini ja mehiläisvaha tekevät voiteesta samettisen.

Huom päiväys! Parasta ennen 9/2021

Laventeli
Laventelia on käytetty jo vuosisatoja rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. Laventelilla on myös antibakteerisia vaikutuksia - se hoitaa ihon tulehduksia, edistää haavojen paranemista.

Mehiläisvaha
Mehiläisvahalla on ihoa rauhoittava vaikutus ja se auttaa huulten ihoa säilyttämään kosteuden muodostamalla ihoa suojaavan ohuen kerroksen. Tihanyn huulivoiteessa on käytetty väritöntä ja hajutonta, puhdistettua mehiläisvahaa, joka saadaan mehiläisten erittämästä pesänrakennusaineesta. Mehiläisvaha on ainoa Lavender Tihanyn tuotteissa käytetty ei-vegaaninen ainesosa.

E-vitamiini
E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. E-vitamiini estää tulehduksia, ylläpitää ihon kosteutta ja joustavuutta ja ylläpitää ihon suojakerrosta.

Kookosöljy
Kookoöljy ravitsee ihoa, tehden siitä samettisen pehmeän ja hyvin hoidetun tuntuisen. Kookosöljy myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan hydrolipidikerroksen.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Ainesosat: Kookosöljy, mehiläisvaha, manteliöljy, E-vitamiini, laventelin eteerinen öljy

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna