Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Lavender Tihany
Lavender Tihany: Laventeli huulivoide
Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Rauhoittava laventelin tuoksuinen huulivoide

6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavender Tihany: Laventeli huulivoide

Pidä laventelin rauhoittava tuoksu mukanasi kovalla säällä! Hoitavat huulirasvan öljyt ravitsevat intensiivisesti huuliasi ja E-vitamiini ja mehiläisvaha tekevät voiteesta samettisen.

Laventeli
Laventelia on käytetty jo vuosisatoja rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. Laventelilla on myös antibakteerisia vaikutuksia - se hoitaa ihon tulehduksia, edistää haavojen paranemista.

Mehiläisvaha
Mehiläisvahalla on ihoa rauhoittava vaikutus ja se auttaa huulten ihoa säilyttämään kosteuden muodostamalla ihoa suojaavan ohuen kerroksen. Tihanyn huulivoiteessa on käytetty väritöntä ja hajutonta, puhdistettua mehiläisvahaa, joka saadaan mehiläisten erittämästä pesänrakennusaineesta. Mehiläisvaha on ainoa Lavender Tihanyn tuotteissa käytetty ei-vegaaninen ainesosa.

E-vitamiini
E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. E-vitamiini estää tulehduksia, ylläpitää ihon kosteutta ja joustavuutta ja ylläpitää ihon suojakerrosta.

Kookosöljy
Kookoöljy ravitsee ihoa, tehden siitä samettisen pehmeän ja hyvin hoidetun tuntuisen. Kookosöljy myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan hydrolipidikerroksen.

Lavender Tihanyn

luonnonkosmetiikka valmistuu Unkarissa Balatonjärven rannalla pienessä TIhanyn kylässä. TIhanyssa on pitkät perinteet laventelin kasvattamisesta ja käyttämisestä - ensimmäiset laventelit istutettiin jo lähes 100 vuotta sitten! Laventelipuutarhan laventeleista tislattu aito eteerinen laventeliöljy ja käsin valmistetut korkean kehitystyön tuloksena syntyvät laventelituotteet rauhoittavat kehoa ja mieltä luonnollisesti.

Parasta ennen 9/2021

Ainesosat: Kookosöljy, mehiläisvaha, manteliöljy, E-vitamiini, laventelin eteerinen öljy

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi