Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava vuohenmaito-laventeli palasaippua

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava vuohenmaito-laventeli palasaippua
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava vuohenmaito-laventeli palasaippua

Luonnonkosmetiikan ylellinen ja kosteuttava palasaippua.

8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava vuohenmaito-laventeli palasaippua

on erittäin kosteuttava ja ihoa hellivä tuote. Vuohemaidolla on pitkä historia ihon luonnonmukaisena kosteuttajana. Ylhäisönaiset ovat jopa kylpeneet maidossa ja erityisesti vuohenmaidossa, sillä se sisältää paljon erilaisia vitamiineja ja runsaasti maitohappoa (alfahydroksihappoa AHA), joka auttaa ihosoluja uudistumaan. Eteerinen laventeliöljy rauhoittaa sekä ihoa, että tuoksullaan mieltä. Tuote sopii mainiosti kuivan ihon hoitoon.

Saippua on sulfaatiton ja biohajoava.

Ruusu ja Rosmariini valmistaa luonnonkosmetiikan tuotteet käsin Suomessa. Saippuapalat myös leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Koko on vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu määrä.

INCI/AINESOSAT: Sodium olivate (oliiviöljy), Sodium cocoate (kookosöljy), Sodium hempseedate (hamppuöljy), Aqua (vesi), Caprae lac (vuohenmaitojauhe), Lavandula angustifolia oil (laventelin eteerinen öljy), Limonene*, Linalool*
 * (Allergeenit, esiintyvät luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna