Kiitoslahja

Kiitoslahja
Kiitoslahja Kiitoslahja Kiitoslahja Kaakaovoi Appelsiini Rosmariini Greippi

Ihana luonnonkosmetiikan kiitoslahja

11,90 €

Kiitoslahja

Mietitkö mitä antaa lahjaksi opettajalle, lastentarhanopettajalle, kerhon tai harrastuksen ohjaajalle? Luonnonkosmetiikan kiitoslahja sisältää yhden herkullisen tuoksuisen huulivoiteen ja 4 kpl kylpypommeja valintasi mukaan. Ruusu ja Rosmariini valmistaa nämä ihanuudet käsin luonnon omista raaka-aineista. 

Kiitoslahja kulkee tarvittaessa kirjeenä suoraan postiluukkuun.

Katso tarkemmat tiedot tuotteista ko. tuotteen omalta sivulta (klikkaa tuotteeseen kohdassa "Liittyvät tuotteet")

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto), Raisiosta (Taito-Valpuri) sekä kesäkuussa sovitusti Turusta. 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna