Myllymuksut: Kestosuodatinpussi

Myllymuksut
Myllymuksut: Kestosuodatinpussi
Myllymuksut: Kestosuodatinpussi Myllymuksut: Kestosuodatinpussi

Myllymuksujen 100 % pellavainen kestosuodatinpussi, koko 4

6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Myllymuksut: Kestosuodatinpussi

Kestosuodatinpussi on valmistettu 100 % raakapellavasta, joka on värjäämätöntä ja käsittelemätöntä. Pellava kestää pitkään käytössä ja on luonnostaan antibakteerista, joten materiaali on erinomainen kestosuodatinpussille. Pellava on turvallinen ja varmasti lyijytön vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Suodatinpussin koko on 4, eli tavalliseen kahvinkeittimeen sopiva. Katso tuotekuvista ohjevideo pussin käytöstä!

Kestosuodatinpussin käyttö: 

  • Ennen ensimmäistä käyttöä kastele pussi kuumassa vedessä
  • Jokaisen käytön jälkeen pussi tulee tyhjentää esim. kääntämällä nurja puoli ulospäin ja kaapimalla purut biojäteastiaan
  • Huuhtele pussi kuumalla vedellä, jotta kahvirasva irtoaa, lopuksi kylmällä vedellä
  • Kuivata pussi ilmavasti

Päivittäisessä käytössä olevalle pussille suositellaan tehokkaampaa viikkopesua:

  • Kiehauta vesi kattilassa
  • Lisää 1-2 ruokalusikallista ruokasoodaa
  • Anna pussin olla hetken vedessä likoamassa
  • Huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa ilmavasti

Astian- ja pyykinpesuainetta ei suositella käytettäväksi, jotta vältytään maku -ja hajuhaitoilta. Konepesu on mahdollista 60-90 asteessa, mutta tälllöin suositellaan lisähuuhtelua. Ei rumpukuivausta eikä kloorivalkaisua.

Kestosuodatinpussia voidaan käyttää sekä kuivana että märkänä. Käyttöikänsä lopussa oleva suodatinpussi voidaan lopulta hävittää kompostoimalla tai energiajätteenä. Käyttökertojen myötä kahvi saattaa värjätä kangasta, mutta se ei haittaa suodatinpussin käyttöä. Ennen kastelua suodatinpussi on hieman reilun kokoinen, mutta kutistuu sopivaksi käytön jälkeen.

Valmistettu Suomessa.


Asiakkaidemme kokemuksia kestosuodatinpussin käytöstä:

"Hyvin toimii suodatinpussi, ollut käytössä joka päivä."
-Maarit


"Kestosuodatinpussit - ollut tosi paljon käytössä, mielestäni jopa kahvi maistuu näistä paremmalta, kuivuvat nopeasti - puhdistuksessa jonkin verran haastetta ja opettelua, kannattaa ilmeisesti irtoamattomat kahvinporot huuhdella toisessa astiassa, jottei kovin paljon joutuisi viemäriin ( suurimman osan saa tietenkin irrotettua rapsuttelemalla ja ravistamalla pois)"
-Sini


"Myllymuksut: Kestosuodatinpussi, ihan huippu ja toimiva tuote. Helppo käyttää ja aina kotoa löytyy suodatinpussi <3"
-Jade


"Kesto suodatinpussi on aivan loistava. Toimii oikein hyvin. "
-Riksu

"Kestosuodatinpussi on ollut kiireisen arjen pelastaja! Tuote toimii loistavasti emmekä kaipaa enää normaaleja suodatinpusseja! "
-Minni

"Mun uusin kestohankinta
KESTOKAHVINSUODATINPUSSI
aivan mahtava tuote niin kotona kuin varsinkin reissus. Ei tartte muistaa onko mökil pusseja. Ain löytyy."
-ElsiEkopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi