Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g

Luonnonkosmetiikan palasaippua, jossa on mieto kehäkukan tuoksu.

8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttavan kehäkukkasaippuan

valmistuksessa on käytetty runsaasti oliiviöljyä, jolla on ihoa pehmentävä ja hoitava vaikutus. Lisää hoitavuutta tuovat myös mehiläisvaha, sekä aidot kuivatut kehäkukan terälehdet. Saippua sopii mainiosti kuiville käsille, eikä siihen ole lisätty tuoksuja. Saippuassa on ainoastaan mieto kehäkukan tuoksu.

Saippua on sulfaatiton ja biohajoava.

Saippuapalat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Palan koko on vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu paino.

INCI: Sodium cocoate (kookosöljy), sodium olivate (oliiviöljy), Aqua (vesi), sodium beeswax (mehiläisvaha), Calendula officinalis (kehäkukka)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna