Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g
Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttava kehäkukkasaippua 60g

Luonnonkosmetiikan palasaippua, jossa on mieto kehäkukan tuoksu.

8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ruusu ja Rosmariini: Kosteuttavan kehäkukkasaippuan

valmistuksessa on käytetty runsaasti oliiviöljyä, jolla on ihoa pehmentävä ja hoitava vaikutus. Lisää hoitavuutta tuovat myös mehiläisvaha, sekä aidot kuivatut kehäkukan terälehdet. Saippua sopii mainiosti kuiville käsille, eikä siihen ole lisätty tuoksuja. Saippuassa on ainoastaan mieto kehäkukan tuoksu.

Saippua on sulfaatiton ja biohajoava.

Saippuapalat leikataan käsin, joten ulkonäkö ja koko voivat hiukan vaihdella. Palan koko on vähintään tuotevalinnassa ilmoitettu paino.

INCI: Sodium cocoate (kookosöljy), sodium olivate (oliiviöljy), Aqua (vesi), sodium beeswax (mehiläisvaha), Calendula officinalis (kehäkukka)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi