Kaurilan Sauna: Piparminttu jalkakylpytabletit 4 kpl

Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna: Piparminttu jalkakylpytabletit 4 kpl
Kaurilan Sauna: Piparminttu jalkakylpytabletit 4 kpl

Piparmintun tuoksuiset jalkakylpytabletit kiireisille ja väsyneille jaloille. Sopii myös kylpysuolaksi kylpyveteen.

15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaurilan Sauna: Piparminttu jalkakylpytabletit 4 kpl

Virkistä ja pehmennä väsyneet jalkasi Kaurilan Saunan vegaanisilla ja ekologisilla jalkakylpytableteilla. Täysin vegaaniset kylpytabletit ovat eettinen valinta ja täydellinen ekologinen lahjaidea. Ihana hemmotteluhetki kiireisille jaloille!


Käyttö jalkakylvyssä:

  • Laita pesuvatiin lämmintä vettä + 1 jalkakylpytabletti
  • Laita jalat veteen ja nauti rentouttavasta hetkestä!

 Jalkoja ei tarvitse huuhdella jalkakylvyn jälkeen - näin hoitava vaikutus tehostuu.


Käyttö kylpysuolana kylvyssä:

  • Laita 1-2 tablettia kylpyveteen
  • Nauti ihanasta hetkestä!


Kotimaiset Kaurilan Saunan FI-Natura sertifioidut luonnonkosmetiikka- ja saunatuotteet syntyivät puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Luonnon omista puhtaista aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja todistetusti toimivaa ihanassa arjessa.

Kaurilan Saunan perustajan Saara Heikkisen tunnelmallinen pihasauna avattiin julkiseen käyttöön vuonna 2009. Taustalla oli tavoite tarjota kaikille avoin paikka, jossa on lupa rentoutua ja voida hyvin. Sama ajatus on mukana kaikessa Kaurilan Saunan toiminnassa edelleen. Muista nauttia tästä hetkestä! <3


Säilytys: Huoneenlämmössä

Kierrätys: Rasia kartonginkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Sodium chloride (Sea salt), Sodium bicarbonate (Baking soda), Citric acid, Cocos nucifera (Coconut oil). Essential oil: Mentha piperita

Valmistusmaa: Suomi

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna