Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml

Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml
Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml Kaurilan Sauna: Hajusteeton vegaaninen deovoide, 50 - 90 ml

Hajusteeton luonnonkosmetiikan deodoranttivoide sopii herkällekin iholle

13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaurilan Saunan Hajusteeton Vegaaninen deovoide

auttaa pitämään kehon luonnollisesti raikkaana ja ihoa ärsyttämättä. Täysin vegaaninen tuote ei sisällä alkoholia, alumiinia, väri- tai säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Deovoide on ekologinen ja eettinen valinta.

Deovoiteesta saatavilla käyttöön tarkoitettu purkki (50 ml) sekä purkin täyttämiseen tarkoitettu täyttöpussi (90 ml). (Jos haluat tilata täyttöpussin kotiin pikkupakettina, ota yhteys asiakaspalveluun.)

Deovoiteen käyttö:

  • Ota deovoidetta herneenkokoinen nokare puhtain käsin tai lusikalla/lastalla
  • Levitä pestyihin kainaloihin tai jalkapohjiin
  • Olet valmis! (Ei tarvitse odotella voiteen ilmeytymistä)

Säilytys: Alle 24 asteessa, sillä deovoiteen ainesosien sulamispisteet alkavat 24 asteesta. Voiteeseen ei ole lisätty keinotekoisia aineita sulamisen estämiseksi.

Mikäli voiteen koostumus kuitenkin pääsee muuttumaan, voit palauttaa alkuperäisen koostumuksen sekoittamalla ja jäähdyttämällä tuotteen: sulje kansi, ravista voimakkaasti ja jäähdytä jääkaapissa. Tämän jälkeen tuote on taas kuin uusi.


Kotimaiset Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikka- ja saunatuotteet syntyivät puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Luonnon omista puhtaista aarteista käsityönä valmistetut tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja todistetusti toimivia ihanassa arjessa. FI-Natura -sertifioidut Kaurilan Saunan tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.

Kaurilan Saunan perustajan Saara Heikkisen tunnelmallinen pihasauna avattiin julkiseen käyttöön vuonna 2009. Taustalla oli tavoite tarjota kaikille avoin paikka, jossa on lupa rentoutua ja voida hyvin. Sama ajatus on mukana kaikessa Kaurilan Saunan toiminnassa edelleen. Muista nauttia tästä hetkestä! <3


Kierrätys: Kansi metallinkeräykseen, purkki muovinkeräykseen

Kierrätys: Täyttöpussi muovinkeräykseen

Valmistusmaa: Suomi 

INCI/AINESOSAT: Cocos nucifera oil (Coconut oil), Butyrospermum Parkii (Shea butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Almond wax), Solanum Tuberosum starch (Potato flour), Sodium bicarbonate (Baking soda)

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna