Kaurilan Sauna: Hajusteeton hoitoainepala

Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna: Hajusteeton hoitoainepala
Kaurilan Sauna: Hajusteeton hoitoainepala Kaurilan Sauna: Hajusteeton hoitoainepala

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikan hajusteeton sydämen mallinen hoitoainepala sopii myös Curly Girl-menetelmään

24,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaurilan Saunan Hajusteeton hoitoainepala kartonkipakkauksessa

Sydämen mallinen hoitoainepala on erittäin riittoisa käytössä ja se sopii hyvin herkälle iholle tai hajusteyliherkälle. Hoitoainepala on myös CURLY GIRL -menetelmään sopiva luonnonmukainen hoitoaine! Hoitoainepalaan huolellisesti valitut korkealaatuiset kasviöljyt:

  • Pitävät hiusten latvat terveinä
  • Tekevät hiuksista helposti kammattavat
  • Vähentävät hiusten sähköisyyttä
  • Eivät jätä hiuksia tahmeiksi!

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteet eivät sisällä sulfaatteja, silikonia, barabeeneja, keinotekoisia värejä tai hajusteita, tai muita synteettisiä aineita.


Hoitoainepalan käyttö:

  • Hiero hoitoainepalalla pestyjen hiusten latvoja
  • Anna vaikuttaa hetken
  • Huuhtele hiukset

Vinkki: Anna hoitoainepalan kuivua käyttökertojen välissä, niin pidennät sen käyttöikää.

Kaurilan Sauna

Kotimaiset Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikka- ja saunatuotteet syntyivät puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Luonnon omista puhtaista aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja todistetusti toimivaa ihanassa arjessa.

Saara Heikkisen tunnelmallinen pihasauna avattiin julkiseen käyttöön vuonna 2009. Taustalla oli tavoite tarjota kaikille avoin paikka, jossa on lupa rentoutua ja voida hyvin. Sama ajatus on mukana kaikessa Kaurilan Saunan toiminnassa edelleen. Muista nauttia tästä hetkestä! <3

Kierrätys: Pakkaus kartonginkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Cetearyl Alcohol, Behentrimonium methosulfate, Argania spinosa (Argan oil), Prunus amygdalus dulcis (Almond oil), Theobroma cacao (Cocoa butter), Ricinus communis (Castor oil), Carthamus tinctorius (Safflower Oil), Glycerine, Panthenol, Aqua, Pantolactone

100% Vegaaninen tuote

Paino: 70 g

Valmistusmaa: Suomi

Toimituskulut alkaen 5,50 e

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi