Kids 50+ Aurinkosuojasuihke

Kids 50+ Aurinkosuojasuihke

27,95 €
sis. 24 % ALV
Fysikaalinen aurinkosuoja, joka ei jätä ihoa valkoiseksi! Sopii erityisesti pienille lapsille.

EY! Kids SPF 50+ aurinkosuojaspray

suojaa ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB säteilyltä. Tuote on kehitetty erityisesti lapsille ja yli 6 kk ikäisille vauvoille tarjoamaan erittäin korkean suojakertoimen ja helpon levitettävyyden. Tämä tuote ei jätä valkoista "muumi-efektiä" iholle ja imeytyy erittäin hyvin. Suihke on myös vedenkestävä!

Korkeaa suojakerrointa kannattaa käyttää myös aikuisen, jos:

  • Iho on vaalea
  • Iho palaa herkästi
  • Iho ei ole tottunut aurinkoon (alkukesällä, etelänmatkalla)
  • Oleskellaan hiekan, veden tai lumen äärellä

EY!n aurinkosuojaspray on huomattavan riittoisaa käytössä, sillä nestemäisen olomuotonsa ansiosta sitä riittää vain muutama suihkaus kullekin ihoalueelle. 100 ml suihke on helposti levittyvä ja koostumukseltaan ohuehko.

Mitä tarkoittaa suojakerroin 50+?

Aurinkosuojasuihke sisältää erittäin korkean UVB säteiden suojakertoimen 50+. Tämä tarkoittaa, että suojakerroin on vieläkin suurempi kuin tuotteessa, jonka suojakerroin on 50. Suihkeen kanssa iho kestää palamatta yli 50 kertaa kauemmin kuin suojaamaton iho. 

UVA säteilyltä  tuote suojaa EU:n säädoksen mukaisesti vähintään kolmasosan UVB-suojakertoimesta.

Fysikaalinen aurinkosuoja

EY!n fysikaalinen aurinkosuoja / mineraalisuoja perustuu värikosmetiikassakin käytettävään titaanioksidiin, kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin, jotka heijastavat haitalliset auringonsäteet pois iholta.

Suihkeen suoja auringon UVA- ja UVB-säteilyä vastaan on välitön eli heti levittämisen jälkeen voimassa. Tuotteen raaka-aineet ovat kasvi- ja mineraalipohjaisia.

Aurinkorasvan poistaminen iholta

Aurinkosuojat on poistettava iholta päivän päätteeksi. Fysikaalinen aurinkosuoja ei poistu pelkällä vedellä, vaan suojan poistoon niin aikuisilta kuin lapsilta suosittelemme öljypohjaista puhdistustuotetta.

Kasvoille sopii öljypohjaiset puhdistustuotteet esim. Luonkos Radiant öljypuhdistuskakku (käy myös pienille lapsille), tai Eco Cosmetics Puhdistumaito. Vartalolle suosittelemme erityisesti Douce Nature Karite suihkuemulsiota.

Auringon jälkeen ihoa rauhoittamaan voi tarvittaessa käyttää hajusteetonta Luonkos Innocent vartalokakkua, joka sopii myös lapsille ja herkkäihoisille.

EY!

Kaikki EY! -aurinkosuojatuottet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia ja SLS-vapaita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei testata eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta.

Aurinkosuihkeissa ei ole nanopartikkeleita eikä niiden valimistuksessa ole käytetty nanoteknologiaa. Tuotteissa ei myöskään ole mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. EY!n tuotteet ovat aitoa, Cosmetique bio-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.


Asiakkaidemme kokemuksia EY! 50+ Aurinkosuojasuihkeesta:

"Ey aurinkosuojasuihke on todella hyvä tuote, ei jätä ihoa valkoiseksi ja levittyy hyvin"
-Eve

"Paras fysikaalinen aurinkosuoja, jota olen käyttänyt. Helppo levittää lapsille, eikä jätä ihoa tahmeaksi tai valkoiseksi."

-Kaisa


"Tykkään, ei tahmaa"

-Evekin


Keskeiset ominaisuudet:

  • Erittäin korkea suojakerroin 50+
  • Levittyy ja imeytyy helposti
  • Cosmetique bio-sertifioitu
  • Vegaaninen
  • 100 % luonnollisia ainesosia
  • Riittoisa pakkauskoko 100 ml

KÄYTTÖ: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta iholle pari pumppausta / käsiteltävä ihoalue. Tuotetta tulee lisätä päivän aikana. Lapsille suosittelemme vain erittäin korkeita suojakertoimia (30-50+).

Huom!

Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan.

Kierrätys: Spraypullo muovinkeräykseen

INCI/AINESOSAT: Dicaprylyl Carbonate, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina (Corundum), Canola Oil, Stearic Acid, Oenothera Biennis Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Oryzanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Squalane, Tocopherol, Parfum, Linalool, Citronellol. *sertifioitu luomulaatuinen ainesosa. 100 % ainesosista luonnollista alkuperää. 20 % kasviraaka-aineista luomulaatuisia. 


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Nopea toimitus

Kirje 3,90 €
Postipaketti 5 - 6,50 € | Schenker 4,50 € - 5,50 €
Yli 80 € tilaus 0 €
Nouto 0 € (Turku, Nousiainen, Mynämäki)

Blogit

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Mitä hyötyä fysikaalisesta aurinkosuojatuotteesta on? Miten fysikaalinen aurinkovoide poistetaan iholta?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Jatkuva rasvaamiskierre ja atooppisen ihon oireilu saivat yllättävän avun.

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Tiesitkö, että useimpien arkisten pintojen puhdistamiseen ja tahrojen poistamiseksi riittää luonnon omat ainesosat?

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Miten kestosuodatinpussi ja kestoarkit toimivat käytännössä? Kestotuotteilla päivittäinen roskan määrä vähenee helposti.

Ekopuoti Pihla

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita?

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

Puodista löydät luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineita ja kestotuotteita koko perheelle - myös monilta kotimaisilta valmistajilta.

Tervetuloa ekologisempi arki!

🧡 Hanna & Tuulia