Ecokoti® Pyykkipulveri & Pyykkietikka Piparminttu

Ecokoti®
Ecokoti® Pyykkipulveri & Pyykkietikka Piparminttu
Ecokoti® Pyykkipulveri & Pyykkietikka Piparminttu

Piparmintun tuoksuinen kotimainen pyykinpesusetti

37,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ecokoti® Pyykkipulveri ja Pyykkietikka Piparminttu

pesevät pyykin myrkyttömästi raikkaan puhtaaksi! Soveltuvat sekä kirjo- että valkopyykille 30 - 90 °C asteen pesuihin.


Ecokoti® Pyykkipulveri Piparminttu

Käsityönä Suomessa valmistettu ekologinen pyykkipulveri ei sisällä zeoliittia tai rasvaisia saippuoita, eikä keräänny pesuainelokeroon tai pesukoneen putkistoihin. Biohajoavaa pulveria voi huoletta käyttää myös kunnallisen jätevesijärjestelmän ulkopuolella tai vaikka nyrkkipyykissä mökkilaiturilla.

Lasisessa purkissa on 700 g piristävän piparmintun tuoksuista pyykkipulveria. Pakkauksen mukana tulee kätevä metallinen mitta, jolla saat helposti annosteltua juuri oikean määrän pulveria.

Pyykkipulverin käyttö:

Annostele 1-2 rkl joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 700 g pyykkipulveria riittää n. 35-70 pesukertaan.

Ohjeet annosteluun pesukoneen koon mukaan:

 • 3-5kg - 0,5 rkl
 • 6-8kg - 1 rkl
 • 9-10kg - 1,5 rkl

Muista, että liiallinen pesuaineen annostelu ei takaa hyvää lopputulosta!

Vinkki! Pyykkipulveri soveltuu myös tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.

PH 9.8


Ecokoti® Pyykkietikka Piparminttu

on kotimainen ja myrkytön huuhteluaine pyykinpesuun. Piparmintun eteerinen öljy antaa pyykille raikkaan mutta hennon tuoksun. Biohajoava pyykkietikka on ekologinen ja turvallinen valinta!

Mihin pyykkietikkaa käytetään? Se:

 • pehmentää pyykin ja kirkastaa kankaat
 • säilyttää vaatteiden elastisuuden
 • poistaa hajuja ja tekee pyykistä raikkaan
 • poistaa öljy- sekä rasvatahroja
 • poistaa kalkkia ja saostumia
 • tekee äärettömän hyvää pesukoneellesi!

Pyykkietikan käyttö:

 • Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä
 • Annostele huuhteluainelokeroon 2 korkillista pyykkietikkaa


Kierrätys: Korkit metallinkeräykseen ja purkit lasinkeräykseen

Pyykkipulverin INCI/AINESOSAT: Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola, Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

Pyykkietikan INCI/AINESOSAT:  Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi