Ecokoti® Koivusuihke, 250 ml

Ecokoti®
Ecokoti® Koivusuihke, 250 ml
Ecokoti® Koivusuihke, 250 ml

Luonnonkosmetiikan hiussuihke takkuja selvittämään.

13,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6412178200306

Muistatko kesän ja reissut mummolaan?

Mummo valmisti koivuhuuhdetta, jolla saunassa hiukset viimeiseksi huuhdottiin. Hiuksiin tulee eloa ja kesän tuoksua, sanoi mummo.

Kotimaisista koivunlehdistä uutettu ecokoti® Koivusuihke on luonnon oma hoitoaine, joka  antaa hiuksille kiiltoa perinteitä kunnioittaen. Suihke vähentää hiusten liukkautta, selvittää takut ja vie sähköisyyden mennessään. 

Käyttö: Suihkuta pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua.

INCI: Vesi (Aqua), Koivun lehtiuute (Betula Pendula Leaf Extract), 2-Fenoksietanoli<1% (2-Phenoxyethanol), Etyyliheksyyliglyseriini<1% (Ethylhexylglycerin)

Säilyy 6 kuukautta avaamisen jälkeen. (Huom! Parasta ennen 1.1.2022)

Tuotekoko: 250ml
Valmistaja: SaKaMi Oy

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna