Ecodoo: Astianpesutabletit, 30 kpl (noin 60 pesua)

Ecodoo
Ecodoo: Astianpesutabletit, 30 kpl (noin 60 pesua)
Ecodoo: Astianpesutabletit, 30 kpl (noin 60 pesua)

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset astianpesutabletit päivittäiseen käyttöön

9,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
14.9%

Ecodoo astianpesuainetabletit

Ecodoon astianpesutableteissa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, tehokkuus ja koostumus, jossa on vältetty ylimääräisiä ja voimakkaita kemikaaleja. Tuote on nopeasti ja täydellisesti biohajoava ekologinen konetiskiaine, joka todella toimii!

Ensimmäisenä Suomessa saataville tulleessa Ecocert-sertifioitussa astianpesuainessa on käytetty erittäin ympäristöystävällistä happipohjaista valkaisuainetta, joka poistaa ruoantähteet ja tahrat astioista tehokkaasti ja pitää kahvi- ja teekupit pinttymättöminä. 

Pakkaus sisältää 30 itsesulavaan muovittomaan kalvoon pakattua tablettia. Kalvo ei tuki eikä aiheuta haittaa jätevedenpuhdistamoilla tai astianpesukoneen putkistoille. Tabletit voidaan puolittaa pehmeän pohjaveden alueella, jolloin yksi pakkaus riittää 60 pesukertaan. Puolikkaan tabletin teho riittää loistavasti pesuun etenkin pienemmillä astianpesukoneilla tai isomassakin koneessa kevyesti likaisille astioille.

Muista myös turvallinen, kasvialkoholipohjainen Ecodoon huuhtelukirkaste!

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine
Pakkaus sisältää 30 tablettia (á 20 g)
Ei testattu eläinkokein
Vegaaninen
Biohajoava

KÄYTTÖ: Lisää 0,5-1 tablettia astianpesukoneen pesuainelokeroon tai aterinkoriin. 

Ecodoo astianpesuaineet eivät sisällä mm. väriaineita, klooria, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä säilöntäaineita. Tuotetta tai sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein, eikä pesuaine sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille. Tuotteessa on hyvin mieto kasviperäinen hajuste.

Tuote on täysin fosfaatiton eikä se sisällä myöskään fosfonaatteja, joten sitä voi hyvin mielin käyttää myös kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Tuote ei sisällä suodatusjärjestelmiä vahingoittavia ainesosia. 

Lue aina ennen pesua pakkauksen käyttöohje ja käyttöturvallisuusohjeet. Älä pese koneessa kristalliastioita, puuta, alumiinia, kultaa tai muita jalometalleja tai kullattuja astioita, hopeaa tai kuparia. Emme suosittele konepesua käsinmaalatuille astioille, muoviastioille, joita ei ole tarkoitettu konepesuun tai muille astianpesukonepesua kestämättömille herkille materiaaleille. Jos puolitat tabletteja, varothan mahdollisesti silmiin tai ympäristöön sinkoutuvia osia tabletista, käytä aina suojalaseja ja käsineitä.

PAKKAUS: Kierrätettävä kartonkipakkaus. Täysin muoviton pakkaus. 

INCI/AINESOSAT: 15-30%: happipohjainen valkaisuaine, <5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, entsyymit, natriumsitraatti, natrium disilikaatti, natriumpolyaspartaatti, tetrasorbioli, rypsiöljy, glyseriini

Ecodoo lahjoittaa liikevaihdostaan 1 % For The Planet -järjestölle ympäristöhankkeisiin.

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna