Bambu Saippua-alusta

Bambu
Bambu Saippua-alusta
Bambu Saippua-alusta

Muoviton bambusta valmistettu alusta saippualle

6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ekologinen, monikäyttöinen ja ajaton Bambu Saippua-alusta on turvallinen valinta lapsiperheeseen. Saippua-alustaa voit käyttää palasaippuoille ja siivoussaippuoille niin wc.ssä kuin keittiössäkin ja tarpeen mukaan kylpyhuoneessa myös palasahampoolle.

Pese alusta säännöllisesti pehmenneestä ja valuneesta saippuasta ja anna sen kuivahtaa välillä. Näin pidennät alustan käyttöikää.

Koko: n. 11,5 x 9 cm (sisämitat n. 10 x 7 cm)

Bambu on hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen. Bambu kasvaa uudelleen siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä. Bambu on luontaisesti antibakteerinen materiaali.

Ilmainen nouto Nousiaisista (varasto) ja Raisiosta (Taito-Valpuri). 

Toimituskulut Suomessa alk. 3,90 €. Aina ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

Lue lisää toimitustavoista.

Ekopuoti Pihla

Ekologisempi arki - askel kerrallaan


Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Ekologisen elämäntavan opettelu voi kuitenkin tuntua vaikealta tai raskaalta oman arjen kiireiden ja touhujen keskellä. Kuulostaako tutulta?

 

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on tarjota mahdollisuuksia edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? 

 

Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja etsintöjä ja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja aitoja ekotuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia - sen parempi sinulle ja ympäristölle.

 

Tehdään yhdessä arkisia valintoja myrkyttömän ja ympäristöystävällisemmän arjen puolesta!Puhdasta arkea 🧡
Tuulia & Hanna