Astianpesutabletit 3in1 60 kpl (n. 120 pesua)

Astianpesutabletit 3in1 60 kpl (n. 120 pesua)

21,90 €
sis. 24 % ALV
Huuhtelukirkasteen sisältävät tehokkaat ja ympäristöystävälliset astianpesutabletit päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton tuote!

Ecodoo 3in1 biohajoava astianpesuainetabletti SÄÄSTÖPAKKAUS

Ecodoon suosituista astianpesutableteista 60 kpl säästöpakkaus on hajusteeton uutuus, jossa pesuteho ja ympäristöystävällisyys on huipussaan. Tabletti sisältää kaiken, mitä hyvään pesutulokseen tarvitset: 

-Huuhtelukirkaste (vaikuttaa astioiden pesu- ja kuivumistulokseen)

-Aktiivihappi (poistaa vaikeaa likaa, esim. kahvi- ja teetahroja sekä mausteiden värjäytymiä. Aktiivihappi on täysin ympäristöystävällinen ja astioille hellävarainen kemikaali.)

-Tiskikonesuola (parantaa pesutulosta erityisesti kovan pohjaveden alueella)

Tuote on nopeasti ja täydellisesti biohajoava ekologinen konetiskiaine, joka todella toimii! 

Astianpesutabletit on sertifioitu tiukalla Ecocert-sertifikaatilla, joka on osoitus siitä, että niin raaka-aineet, valmistus, pakkaus kuin valmistuksen eettisyys on auditoitu kolmannen, valmistajasta riippumattoman osapuolen toimesta. Ecocert kieltää myös eläinkokeet valmistajan sekä kolmansien osapuolten toimesta, joten kyseessä on eettinen, eläinkokeeton tuote. Tuote on myös täysin kasviperäinen ja vegaaninen.

Pakkaus sisältää 30 itsesulavaan (kiinteästä alkoholista valmistettuun) muovittomaan kalvoon pakattua tablettia. Kalvo ei tuki eikä aiheuta haittaa jätevedenpuhdistamoilla tai astianpesukoneen putkistoille.

Vuosien tuotekehityksen tuloksena Ecodoon tabletista on nyt saatu entistä kompaktimpi: sama teho, pienempi tabletti. Pienestä koostaan huolimatta tämän uutuustabletin voi puolittaa, jolloin yhdellä pakkauksella pesee pehmeän pohjaveden alueella 120 koneellista. Pienempi tablettikoko tarkoittaa pienempää pakkausta ja säästää pakkausmateriaalia sekä kuljetuskustannuksia. Kartonkia säästyy entiseen tuotteeseen verrattuna 58 prosenttia! Lisäksi kartonkipakkaus on valmistettu 98% kierrätetystä FSC-sertifioidusta kartongista. Kuljetuslavoille mahtuu jatkossa yli puolet enemmän tablettipakkauksia, joten myös kuljetuspäästöt pienenevät merkittävästi.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine
Pakkaus sisältää 60 tablettia (á 12 g)
Ei testattu eläinkokein
Vegaaninen
Biohajoava
Hajusteeton


KÄYTTÖ: Lisää 0,5-1 tablettia astianpesukoneen pesuainelokeroon tai aterinkoriin


Ecodoo astianpesuaineet eivät sisällä mm. väriaineita, klooria, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä säilöntäaineita. Tuotetta tai sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein, eikä pesuaine sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille.

Tuote on täysin fosfaatiton eikä se sisällä myöskään fosfonaatteja, joten sitä voi hyvin mielin käyttää myös kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Tuote ei sisällä suodatusjärjestelmiä vahingoittavia ainesosia. 

Lue aina ennen pesua pakkauksen käyttöohje ja käyttöturvallisuusohjeet. Älä pese koneessa kristalliastioita, puuta, alumiinia, kultaa tai muita jalometalleja tai kullattuja astioita, hopeaa tai kuparia. Emme suosittele konepesua käsinmaalatuille astioille, muoviastioille, joita ei ole tarkoitettu konepesuun tai muille astianpesukonepesua kestämättömille herkille materiaaleille. Jos puolitat tabletteja, varothan mahdollisesti silmiin tai ympäristöön sinkoutuvia osia tabletista, käytä aina suojalaseja ja käsineitä.

PAKKAUS: Kierrätettävä kartonkipakkaus. Täysin muoviton pakkaus. 

Ecodoo lahjoittaa liikevaihdostaan 1 % For The Planet -järjestölle ympäristöhankkeisiin.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Nopea toimitus

Kirje 3,90 €
Postipaketti 5 - 6,50 € | Schenker 4,50 € - 5,50 €
Yli 80 € tilaus 0 €
Nouto 0 € (Turku, Nousiainen, Mynämäki)

Blogit

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää fysikaalisista aurinkosuojista ja auringolta suojautumisesta

Mitä hyötyä fysikaalisesta aurinkosuojatuotteesta on? Miten fysikaalinen aurinkovoide poistetaan iholta?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Miksi minun ei enää tarvitse jatkuvasti rasvata atooppista ihoani?

Jatkuva rasvaamiskierre ja atooppisen ihon oireilu saivat yllättävän avun.

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Luonnonmukainen siivous ja tahranpoisto

Tiesitkö, että useimpien arkisten pintojen puhdistamiseen ja tahrojen poistamiseksi riittää luonnon omat ainesosat?

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Kokeilussa kestosuodatinpussi ja kestoarkit

Miten kestosuodatinpussi ja kestoarkit toimivat käytännössä? Kestotuotteilla päivittäinen roskan määrä vähenee helposti.

Ekopuoti Pihla

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita?

Meidän unelmana Ekopuoti Pihlassa on edetä pienin askelin kohti puhtaampaa, ekologisempaa ja yksinkertaisempaa elämää - ilman syyllisyyttä tai kuormittavaa suorittamista!

Puodista löydät luonnonkosmetiikkaa, ekopesuaineita ja kestotuotteita koko perheelle - myös monilta kotimaisilta valmistajilta.

Tervetuloa ekologisempi arki!

🧡 Hanna & Tuulia