Ruusu ja Rosmariini: Appelsiinihiushuuhde

Ruusu ja Rosmariini
Ruusu ja Rosmariini: Appelsiinihiushuuhde
Ruusu ja Rosmariini: Appelsiinihiushuuhde

Hiushuuhde hoitaa hiusta luonnollisesti

6,30 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Ruusu ja Rosmariini: Appelsiinihiushuuhde

Hiushuuhdetta käytetään hoitoaineena etenkin palashampoolla pestessä. Ekologinen ja ihanan appelsiininen hiushuuhde poistaa hiuksista mahdolliset saippuajäämät, neutraloi päänahan ja sulkee hiussuomun pidentäen näin pesuväliä. Hiushuuhde ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä helpommin kammattavat. Hiushuuhteella voi huuhdella hiuksia myös pesujen välipäivinä ja näin pidentää vielä lisää hiustenpesuväliä. Hiushuuhde ei jätä kuiviin hiuksiin pistävää etikan hajua, vaan hiukset tuoksuvat ihanan puhtailta.

Hiushuuhteen käyttö:

  • Sekoita 2 dl haaleaa vettä ja noin 2 tl hiushuuhdetta
  • Kaada kosteisiin/pestyihin hiuksiin
  • Huuhtele ensin lämpimällä vedellä
  • Huuhtele lopuksi viileällä vedellä

Hiushuuhde on 5% luonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa, johon on lisätty appelsiinin eteeristä öljyä.

Pakkauskoko: 250 ml

Kierrätys: Korkki metallinkeräykseen, pullo muovinkeräykseen

INCI/AINESOSAT: acetum (väkiviinaetikka), aqua (vesi), citrus sinensis (appelsiini)

Toimituskulut alkaen 5,50 e.

Ekopuoti Pihla
Ekologisempi arki - askel kerrallaan

Ovatko puhdas luonto, käytännöllinen arki ja ihosi hyvinvointi sinulle tärkeitä asioita? Vaivaako ympäristön saastuminen ja ilmastonmuutos edes joskus, mutta et oikein tiedä mitä itse voisit tehdä?

Ajatteletko kuitenkin, että jokaisen vastuu on varjella luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta pyrkien vähentämään ympäristöä kuormittavaa elämäntapaa? Olet ehkä huomannut, että minkä tahansa uuden asian opettelun esteenä on usein epävarmuus ja jopa haluttomuus ottaa selvää asioista, jolloin helposti jää kiertämään niitä vanhoja tuttuja kehiä. Ei ole kuitenkaan helppoa tietää mistä lähteä liikkeelle ja totuttujen rutiinien muuttaminen voi tuntua liian isolta taakalta, jotta jaksaisi edes aloittaa.

Koko elämää ei yleensä pysty muuttamaan kerrasta, mutta onneksi täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä - riittää kun teemme yhdessä pieniä arkisia valintoja askel kerrallaan! <3

Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita löytyy nykyään moneen lähtöön. Oletko joskus pähkäillyt mahtavatkohan ne oikeasti toimia tai ovatko ne yhtä "vihreitä" kuin lupaavat? Tai mietitkö ovatko kestotuotteet vaivalloisia ja epähygieenisiä käytössä? Me ainakin olemme ja voimme myöntää, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää! Me Ekopuoti Pihlassa haluamme auttaa sinua kolmen kotiäidin voimin ottamaan askeleita kohti ekologisempaa arkea ja kemikaalikuorman vähentämistä. Jotta sinun ei tarvitsisi käydä ihan kaikkia samoja kokeiluja läpi kuin me, olemme valinneet vain (sotkuisessa lapsiperhe)arjessa toimivaksi testattuja tuotteita ja pitkälti Less is more -periaatteella. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi sinulle ja ympäristölle!

Puhdasta arkea <3 Tuulia, Hanna & Heidi